U ziet op dit moment de particulieren prijzen in de webshop. Log in om uw eigen prijsstelling te zien.

Standaard lengtes


Omdat we bij Raamdorpelelementen alles in het werk stellen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we diverse natuurstenen elementen in verschillende maten in ons standaard assortiment opgenomen. Deze vindt u hieronder, we kunnen ze direct uit voorraad leveren. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering. Wilt u op maat gemaakte raamdorpel-elementen? Vul dan onze configurator in.

Standaard lengte natuursteen raamdorpel


De elementen die we standaard in natuursteen aanbieden, zijn de Chinees natuursteen 160 x 30 / 60, Chinees natuursteen 160 x 50 / 80 en Belgisch arduin basic+ 160 x 30 /50. De prijzen die u ziet staan bij de producten, zijn de particuliere prijzen die we hanteren in de webshop. Bent u klant van Raamdorpel, dan logt u in op de website en ziet u uw speciale prijsstelling. Wanneer u de voorkeur geeft aan op maat gemaakte raamdorpelelementen, dan maken we deze graag voor u. Als u onze speciaal ontworpen product configurator invult, dan gaan wij aan de slag voor u. Heeft u vragen over de juiste maatvoering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag op weg, geven advies en zorgen voor de juiste raamdorpel voor u.
 

Daarom natuursteen elementen van raamdorpel.nl


Natuursteen is een ongelofelijk sterk en een natuurlijk product. Het is bestand tegen alle weersinvloeden, blijft mooi qua uiterlijk en sterk in functie. Om de raamdorpel af te stemmen op andere onderdelen, hebben we dit materiaal ook toegepast op onze spekbanden, muurafdekkers en vensterbanken. Tevens maken we voor u ook klantspecifieke producten, zoals brievenbussen of omlijstingen. Op deze manier straalt uw gebouw en zijn omgeving een eenheid uit met alle stevigheid die het verdient.
 

Onderhoudsarme natuursteen raamdorpel


Omdat natuursteen een natuurlijk product is, vergt het weinig onderhoud en is het eenvoudig schoon te maken. Voor de montage en het onderhoud kunt u op onze website terecht, maar u bent ook van harte uitgenodigd om uw vragen telefonisch of via e-mail aan ons te stellen. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD