Raamdorpelelementen B.V. wie zijn wij?

Raamdorpelelementen B.V. uit Bladel verlijmt sinds 2002 losse raamdorpelstenen tot elementen. Raamdorpelelementen vormen een mooi voorbeeld van efficiency in de bouw die ook nog eens een hogere kwaliteit en duurzaamheid oplevert. Efficiënt, omdat niet langer steentje voor steentje met de hand hoeft te worden ingelegd in de specie, maar een volledige lengte op maat in één keer kan worden gelegd. Strakker en vlakker dan veelal met handwerk mogelijk is. "Er zijn nog wel metselaars die heel secuur een rechte raamdorpel kunnen maken, maar dan zijn ze langer bezig en dan wordt het te duur", constateert directeur-eigenaar Bart Tenbült. "Bij ons in de fabriek gebeurt het verlijmen van de losse dorpels automatisch en onder de meest gunstige verwerkings- en arbeidscondities, waarbij we het proces kunnen sturen tot dat het element helemaal uitgehard is. Dat verlaagt de faalkansen op de bouw en dus de kosten."

Color-Line muurafdekker

 

Waarom losse raamdorpels metselen als je in een handomdraai een compleet raamdorpelelement strak kunt monteren? En dat is pas één van de handvol voordelen van prefab raamdorpelelementen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de woningbouw en -renovatie steeds meer kiest voor het comfort, de kwaliteit èn de lage kosten van deze oplossing. Bovendien is Raamdorpel.nl online 24/7 bereikbaar voor offertes en bestellingen binnen één minuut. Raamdorpelelementen BV is sinds januari 2001 gevestigd op Raambrug 9 in Bladel.

Raamdorpels assortiment

Wij verlijmen alle raamdorpelstenen en muurafdekkers uit het assortiment van zowel St. Joris als Wienerberger-Terca.
Dit assortiment bestaat uit 24 standaard kleuren en 21 standaard modellen.
In dit assortiment zitten verschillende lengtes van raamdorpels, inclusief de tussenmodellen met een lengte van 130, 140 en 180mm en enkele uitvoeringen met dunnere (25mm) en dikkere (35mm) raamdorpels. De kleuren zwart en bruin verglaasd zijn ook met een hogere klik verkrijgbaar.

 

Color-Line muurafdekker

 

Online offertes

Log in bij ons offerteprogramma en maak zelf snel en vrijblijvend uw offertes. Alle kleuren en modellen, met of zonder eindstenen of groeven, kunt u terugvinden in dit programma.
Nog geen account? Registreer u dan eenmalig: gratis en geheel vrijblijvend.

Color-Line muurafdekker

Ventiklik

Sinds 2007 maken wij ook de Ventiklik. Dit is een handig hulpmiddel bij het leggen van uw raamdorpels. Met de Ventiklik wordt het nog makkelijker om uw raamdorpelelementen te plaatsen en het voorkomt houtrot- en lakschade aan uw houten kozijnen.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD