Natuursteen


 

Natuursteen dorpel en andere natuurstenen producten


Raamdorpelelementen BV is dé specialist voor de productie en levering van kant-en-klare natuurstenen producten. Een natuursteen dorpel, en natuurstenen ofwel hardstenen producten als spekbanden, muurafdekkers en vensterbanken bestelt u hier. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze natuursteen producten. Start de online product configurator. Hier vraagt u heel eenvoudig een offerte aan of plaatst u een bestelling.

Kies uw natuursteen dorpel of hardsteen product uit ons ruime assortiment


Omdat we de productie van onze artikelen in eigen beheer hebben, kunnen we alles voor u op maat maken. Ook kunt u kiezen uit de standaard lengtes die direct uit voorraad leverbaar zijn. Op de website staan de particuliere prijzen genoemd, maar bent u klant bij Raamdorpelelementen BV, dan logt u in om uw eigen prijzen en aanbiedingen te zien. Klant worden loont dus zeker! Wanneer u niet direct toe bent aan het maken van een materiaal- of kleurkeuze, geven we u de mogelijkheid om, vaak kosteloos, een monster op te vragen van een hardsteen dorpel. Op die manier krijgt u meer zicht op de hardheid en het uiterlijk van het product.
 

Verschillende soorten natuursteen producten


Neem contact met ons op voor advies over de natuurstenen producten Natuursteen is, zoals de naam al doet vermoeden, een natuurproduct. Natuursteen is een hardsteen die door de eeuwen heen is vermengd met andere harde natuurelementen. Hardsteen kenmerkt zich door de blauwgrijze kleur en bestaat uit kalk.

Twijfelt u over het bestellen, de montage of het onderhoud van een hardsteen dorpel of andere natuurstenen producten? Raamdorpelelementen BV is de specialist en beantwoordt uw vragen graag. En natuurlijk staan we voor een goed advies voor u klaar. Ook wanneer u bijvoorbeeld een brievenbus of ander product wilt laten maken om uw pand een mooiere uitstraling te geven, kunnen we u helpen. Met een eigen productie kunnen we u op uw wenken bedienen, als u de vraag maar stelt. Neem dus direct contact op!

De natuursteen dorpel komt in vele soorten, wij helpen u bij het kiezen van de juiste

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD