Natuursteen muurafdekker

Om bakstenen en voegen te beschermen tegen weersinvloeden, is het raadzaam om natuursteen muurafdekkers te plaatsen. Een natuursteen muurafdekker wordt toegepast omdat bakstenen poreus zijn en daardoor een vervuiling van de rollaag ontstaat. Door het plaatsen van natuursteen paalmutsen en muurafdekkers is dat probleem opgelost. Het is belangrijk dat er een waterhol wordt toegepast om te voorkomen dat het metselwerk alsnog onnodig nat wordt.
 

Natuursteen muurafdekker op maat

Wij leveren natuurstenen muurafdekkers in allerlei soorten en maten. En in onze werkplaats maken we de muurafdekkers voor u op maat. Om de muurafdekkers te laten passen bij de rest van uw omheining of pand, heeft u bij ons keuze uit diverse uitvoeringen en meerdere soorten natuursteen met per soort verschillende kleurkeuzes. Kies bijvoorbeeld uit Belgisch Hardsteen of Zimbabwe graniet.Belgische arduin geschuurd

natuursteen geschuurd Belgisch arduin geschuurd natuursteen muurafdekker
natuursteen muurafdekker kopen
hardstenen dorpel en natuursteen muurafdekker

Belgische arduin gezoet

 

lichtgrijs raamdorpelelement natuursteen muurafdekkers
makkelijk in verstek te monteren natuursteen muurafdekkers
plaaten van een prefab raamdorpel

Diamantkop

 

Mustpaal bij natuursteen muurafdekkers

 

Diamantkop op paal voor bij natuursteen muurafdekker

 

Bel nu 0497 - 36 07 91 Vraag een offerte aan


Stem uw natuursteen muurafdekkers af op uw natuursteen vensterbanken

Wanneer uw natuursteen muurafdekkers in het zicht zitten, dan is het een goede optie om de kleur af te stemmen op bijvoorbeeld uw hardsteen vensterbanken of uw prefab raamdorpels. Heeft u vragen over de mogelijkheden in materiaal van de verschillende producten van Raamdorpel? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over het hardsteen of Chinees natuursteen dat we gebruiken voor onze artikelen.
 

Laat al uw hardsteen producten maken door Raamdorpel

Net als u, kunnen wij een mooie stijl erg waarderen. Daarom maken wij op aanvraag uw brievenbus, stoeppalen of omlijstingen in dezelfde stijl als uw natuursteen muurafdekkers. Vervaardigd uit hetzelfde kwalitatief goede hardsteen en met dezelfde precisie als we onze andere producten maken. We horen graag van u wat u gemaakt wil hebben.
 

Onderhoud en verwerking van natuursteen muurafdekker

De verwerking van hardsteen gebeurt in een zuurarme natuursteenlijm, tevens mag de gebruikte voeg ook geen zuren bevatten. Om Chinees hardsteen te beschermen tegen water, is het belangrijk dat het goed wordt geïmpregneerd.
Al is natuursteen een hardsteen materiaal, toch blijft het niet helemaal vrij van onderhoud. Elke soort natuursteen, vraagt om een persoonlijk onderhoud. Voor iedere manier van onderhouden van uw hardsteen hebben wij de juiste middelen of het perfecte advies. Onze specialisten weten exact wat uw natuursteen nodig heeft. Stel uw vraag per email of neem telefonisch contact met ons op.
 

Bel nu 0497 - 36 07 91 Vraag een offerte aan

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD