Onze laagste prijs garantie op Chinees natuursteen licht gezoet geschuurd

Bij Raamdorpel.nl garanderen we de laagste prijs voor 100% kwaliteit

En mocht je op wonderbaarlijke wijze tóch ergens een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product metéén voor dezelfde prijs aan, en we passen onze website aan. En omdat jij zo scherp bent, krijg je het bij ons nog eens min 10% voor je tip. De laagste prijsgarantie geldt namelijk ook na je aankoop.

Kortom, met onze laagste prijsgarantie houd je geld over voor andere leuke dingen. Meer, dankzij onze laagste prijsgarantie.

Goedkoopste van Nederland en Belgie

Voorwaarden

Chinees natuursteen
Geldt alleen op onze chineese natuursteen licht gezoet geschuurd

Acties en kortingen van concurrenten

Onze concurrenten adverteren steeds weer met actieprijzen, kortingen of lokkertjes. Mochten onze laagste prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt natuurlijk de laagste prijsgarantie óók.

Prijzen van concurrenten 

De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in Nederland en België hebben, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.

Prijzen van internetaanbieders
Natuurlijk. Maar ook op het internet geldt dit alleen voor concurrenten die hun winkel in Nederland en België hebben, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn.
 
Identieke artikelen

Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is dat het gaat om vergelijkbare verpakkingseenheden resp. verpakkingen.

Prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren

Wanneer een prijs van Raamdorpel.nl vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.

Tot 6 maanden na de aankoop

Er kan tot 6 maanden na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de laagste prijsgarantie.

 

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD