U ziet op dit moment de particulieren prijzen in de webshop. Log in om uw eigen prijsstelling te zien.

Belgische arduin Basic+ 160 x 30 / 50

Belgische arduin Basic+ 160 x 30 / 50
Belgisch natuursteen Basic+ (budget)
In ons assortiment van standaard lengtes raamdorpels hebben we ook deze Belgische Arduin Basic+ in de maat 160 x 30 / 50 opgenomen. Deze raamdorpel is vlak en heeft een verlijmde dam van 2 x 2 cm die verdwijnt onder het kozijn. De Belgische natuursteen raamdorpel komt in verschillende vormen en is van A kwaliteit. Wilt u eerst het product zien en voelen? U bent vrij om een Monster steen Belgisch Arduin Budget 160 x 30 / 50 aan te vragen. Een monster heeft een lengte van 20 cm, zodat u een goede indruk van het materiaal en de kleur krijgt.
 

Belgisch hardstenen dorpel op maat

Ons is er alles aan gelegen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, daarom hebben we verschillende standaard lengtes voor u in onze webshop geplaatst. Heeft u liever raamdorpels speciaal voor u op maat gemaakt? Ook dat is geen enkel probleem. U vult eenvoudig online de configurator in en bestelt de maten en aantallen die u nodig heeft. Alle bestelde raamdorpels kunt u zelf monteren met de montage artikelen die u vindt in de webshop en de meegeleverde montage-instructie.
Als u zich liever niet waagt aan het eigenhandig monteren van de raamdorpels, dan doen wij dat voor u met alle plezier. De keuze is aan u.
 

Contact over Belgisch hardstenen dorpel

Voor al uw vragen over Belgisch hardsteen en de andere natuurstenen, bent u van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. We leggen u haarfijn uit welke steen het beste past bij uw vraag. Ook nemen we u mee in de andere mogelijkheden die wij bieden. Wat te denken van spekbanden, muurafdekkers en vensterbanken van Belgisch natuursteen? Uw pand zal een prachtige uitstraling en stevige basis krijgen. Ook maken we producten voor u op maat, zoals brievenbussen of omlijstingen. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

 
58.05
Hieronder vind u de standaard maten van onze kant-en-klare raamdorpelelementen met deze steen.
Heeft u liever een raamdorpelement op maat, vul dan onze offerte wizard in.

Lengte in mm
Prijs
Aantal
2200
127,71 per stuk
Aantal:

Kant en klare raamdorpel elementen?

Gebruik dan onze offerte tool.
Dit is een handige tool waarmee u eenvoudig offertes kunt maken. Ook voor de complexe raamdorpel elementen met bijvoorbeeld verstek.

RAAMDORPELS OP MAAT


Voordelen raamdorpel elementen

  • Op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage
  • Volledig ingewassen
  • Slijtvaste voegen
  • Verstek? Geen probleem
  • Kant en klaar
  • Eenvoudig online bestellen

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD