U ziet op dit moment de particulieren prijzen in de webshop. Log in om uw eigen prijsstelling te zien.

Raamdorpel Belgische arduin hardsteen natuursteen Basic+ 160 x 30 / 50

Raamdorpel Belgische arduin hardsteen natuursteen Basic+ 160 x 30 / 50

Belgisch natuursteen Belgisch Arduin Basic+ (budget)

De natuursteen Belgisch Arduin is echte A-kwaliteit hardsteen en heeft de uitstekende eigenschappen dat het materiaal vorstbestendig is en een hele geringe wateropname heeft. Dat maakt onze raamdorpel Belgisch Arduin Basic + toepasbaar in alle klimaatsoorten en alle weersomstandigheden. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we standaard lengtes raamdorpels aan in onze webshop. Waaronder deze Belgisch Arduin Basic+ in de maat 160 x 30 / 50.

Standaard lengte natuurstenen raamdorpel Belgisch Arduin

Door het afnemen van standaard lengtes raamdorpels bespaart u uzelf een hoop meet- en snijwerk. De meest voorkomende maten hebben we voor u opgenomen in ons assortiment. De raamdorpel Belgisch Arduin Basic+ 160 x 30 / 50 is een vlakke dorpel met een verlijmde dam van 2 x 2 cm die wegvalt onder het kozijn.
 

Probeer een natuurstenen monstersteen Belgisch Arduin

Om een goed beeld en gevoel te krijgen van de raamdorpel Belgisch Arduin Basic+, kunt u via onze website een Monster steen Belgisch Arduin Budget 160 x 30 / 50 aanvragen. Dit monster exemplaar heeft een lengte van 20 cm, waardoor u een perfecte indruk krijgt van het materiaal, de kleur en u kunt moeiteloos bepalen of deze raamdorpel bij uw pand past.
 

Liever hardstenen dorpel op maat?

Omdat we naast de standaard lengtes ook op maat gemaakte raamdorpels voor u maken, hebben we de online configurator voor u ontwikkeld. Wanneer u de configurator invult, weten wij exact wat u nodig heeft voor uw project.

 

Contact over Belgisch hardstenen dorpel

Voor al uw vragen of ideeën hebben we vakkundige medewerkers voor u paraat staan. Neem contact met ons op en we adviseren u, helpen u zoeken en komen samen met u tot de beste oplossing voor uw project.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden die wij bieden? Wat te denken van spekbanden, muurafdekkers en vensterbanken van Belgisch natuursteen? Uw pand zal een prachtige uitstraling en stevige basis krijgen. Ook maken we producten voor u op maat, zoals brievenbussen of omlijstingen. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

 
64.75
Hieronder vindt u de standaard maten van onze kant-en-klare raamdorpelelementen met deze steen.
Heeft u liever een raamdorpelement op maat, vul dan onze offerte wizard in.

Lengte in mm
Prijs
Aantal
2200
142,45 per stuk
Aantal:

Kant en klare raamdorpel elementen?

Gebruik dan onze offerte tool.
Dit is een handige tool waarmee u eenvoudig offertes kunt maken. Ook voor de complexe raamdorpel elementen met bijvoorbeeld verstek.

RAAMDORPELS OP MAAT


Voordelen raamdorpel elementen

  • Op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage
  • Volledig ingewassen
  • Slijtvaste voegen
  • Verstek? Geen probleem
  • Kant en klaar
  • Eenvoudig online bestellen

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD