Raamdorpel natuursteen plaatsen

Voorkom wateroverlast door het plaatsen van een natuurstenen raamdorpel

Een natuurstenen raamdorpel beschermt uw buitenmuur tegen de invloeden van directe regeninslag. Door het plaatsen van een raamdorpel natuursteen voorkomt u dat regenwater de gevel vervuild en water en vocht hebben geen kans om de muur binnen te dringen. U beschermt uw gebouw dus tegen vocht- en houtrot-schade aan kozijnen of spouw.

.

raamdorpel natuursteen geschuurd
raamdorpel natuursteen kopen
hardstenen dorpel van raamdorpel natuursteen

 

Bel nu 0497 - 36 07 91 Vraag een offerte aan

 


Waarom een raamdorpel natuursteen?

Natuurstenen raamdorpels worden onder het kozijn bevestigd en voorkomen aantasting van de muur. Natuursteen is een oerproduct, het is duurzaam en functioneel en daarom uitermate geschikt voor raamdorpels. Bij Raamdorpelelementen BV is de keuze raamdorpels enorm en zijn de mogelijkheden in soorten natuursteen eindeloos. Voor uw gemak hebben we de voor- en nadelen van de verschillende natuurstenen op een rijtje gezet.

Het onderhoud van natuurstenen raamdorpels

Ook de natuurstenen raamdorpel kan gebaat zijn bij onderhoud. Het gaat om een natuurproduct en wenst zo natuurlijk mogelijk behandeld te worden. De raamdorpel van natuursteen vindt het heerlijk om in alle weersomstandigheden buiten zijn werk te doen en verder met rust gelaten te worden. Is de dorpel echter vervuild, dan kan deze eenvoudig worden afgenomen met water waarin een kleine hoeveelheid groene zeep is opgelost. Voor zwaardere vervuiling is sterker onderhoud nodig, de manier van behandelen is afhankelijk van de soort natuursteen. 

Raamdorpel natuursteen kiezen? Wij helpen u!

Het lijkt zo eenvoudig: een natuurstenen raamdorpel… Totdat u voor de keuze staat en de vele mogelijkheden ziet. Kiest u voor de prefab raamdorpel of voor de raamdorpel natuursteen? Welke voeg wilt u gebruiken? U kunt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen, maar we nodigen u ook van harte uit om telefonisch contact met ons op te nemen of een email te sturen. De medewerkers van Raamdorpelelementen BV helpen u graag op weg om uw gebouw te beschermen tegen de gevolgen van directe regeninslag. 

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD