Spekbanden


Prefab natuurstenen spekbanden

Een spekband plaatst u in het metselwerk of houtwerk van een gebouw en heeft een esthetisch doel. Om de buitenkant van een pand een mooiere, chiquere of onderscheidende uitstraling te geven, kan het metselwerk onderbroken of aangevuld worden met een natuurstenen spekband. Deze is dan anders van kleur en materiaal en valt daarom mooi op.
 

Prefab natuurstenen spekbanden op maat

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het maken van natuurstenen producten, kunt u bij ons ook uw hardstenen spekbanden bestellen. U combineert op deze manier de muurafdekkers, vensterbanken en raamdorpels met uw spekbanden in en om uw metselwerk.

 PRODUCT CONFIGURATOR STARTEN


Configurator voor prefab natuurstenen spekbanden 

Speciaal voor uw gemak hebben we de product configurator ontworpen. Op deze manier berekent en bestelt u eenvoudig de spekbanden die u wilt gebruiken voor uw bouw of verbouw. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van het materiaal of de hoeveelheid spekbanden? Neem dan contact met ons op. We zetten graag onze ervaring en kennis in om u te helpen.


Natuursteen spekbanden zijn weersbestendig

Omdat de buitenkant van uw pand aan veel weersomstandigheden wordt blootgesteld is het materiaal van uw spekbanden essentieel. Natuursteen of hardsteen is vorstbestendig en neemt weinig water op, dit voorkomt ‘werken’ van het materiaal en kan dus uitstekend worden toegepast in uw metselwerk of houtwerk zonder dat het uiterlijk of de functie verloren gaat.


Natuurstenen spekbanden monteren

Voor de perfecte montage en het onderhoud van uw natuursteen spekbanden hebben we voor u de beste hulpmiddelen geselecteerd die u kunt vinden in onze webshop. Heeft u advies nodig of kunt u hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste spekband en bijbehorende producten? Neemt u dan contact met ons op. We denken met u mee en voorzien u van het volledige arsenaal wat nodig is voor uw project.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD