U ziet op dit moment de particulieren prijzen in de webshop. Log in om uw eigen prijsstelling te zien.

Onderhoud


Natuursteen onderhoud

Hardsteen is een natuurproduct. Heeft natuursteen onderhoud nodig? Om jouw natuursteen producten mooi te houden en dat zo lang mogelijk, is preventief bewerken aan te raden. Hiervoor kan een olie gebruikt worden. De olie zorgt ervoor dat schimmels, vocht en vloeistof niet kunnen binnendringen in de natuursteen. Dit houdt de steen veel langer mooi en beschermend tegen invloeden van buitenaf.

Onderhoud van hardsteen

Om hardsteen te onderhouden kan heel goed gebruik gemaakt worden van, eerst olie en daarna water. Micovezeldoekjes zijn perfect om de natuursteen in te wrijven met olie en later af te nemen met water. Een set van twee doekjes, waarvoor je het blauwe doekje gebruikt om te olie in te wrijven en het rode doekje om de natuursteen droog te wrijven.

Onderhoud natuursteen schoonmaken

Hoe wordt natuursteen schoongemaakt? Het schoonmaken van hardsteen kan vaak met water en een doek. Voor het grovere werk is een speciaal middel aan te raden. Lithofin MN easy clean of Lithofin MN Vlekstop.

Onderhoud keramisch raamdorpels

In onze webshop vindt u naast natuursteen ook keramische stenen. Hoe wordt keramiek onderhouden? Omdat keramische stenen geglazuurd zijn, worden deze stenen gerepareerd met koudglazuur. Wanneer een randje of stukje van de steen is afgestoten, ontstaat er een blootliggend stukje steen. Om dit stuk te beschermen tegen invloeden van buitenaf en om het product mooi te houden, kan het beschadigde stukje bewerkt worden met koudglazuur. Voor verschillende soorten en kleuren keramische stenen, hebben we passende koudglazuur. Koudglazuur Wienerberger is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. En ook voor de steen St. Joris zijn heel veel verschillende kleuren beschikbaar.

Contact met Raamdorpelelementen over onderhoud

Niemand kent onze producten beter dan wij zelf. Neem dus voor al uw vragen contact met ons op. Of het nu gaat over afmetingen, producten, onderhoud, montage of gewoon verstandig en eerlijk advies. U bent welkom! Onze professionals helpen u graag verder.Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD