Nieuws

Renovatie Beurs 2018

Renovatie Beurs 2018 Zaterdag 14 april 2018 Op 23, 24 & 25 mei 2018 vindt de 5e editie van de beurs Renovatie plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Het moment voor aannemers, installateurs en specialistische renovatiebedrijven en natuurlijk ontwerpers, adviseurs en andere voorschrijvers om praktische kennis op te doen en de nieuwste producten en technieken te ervaren. Natuurlijk is ook Raamdorpelelementen B.V. weer van de partij.

Raamdorpel.nl Viert feest!!

In 2005 hebben wij ons online-offerte-systeem gelanceerd. Dit systeem heeft vandaag de 100.000 offertes bereikt. Zonder de grote interesse van onze klanten in onze raamdorpelelementen was dit natuurlijk nooit gelukt, daarom trakteren wij. Alle orders met offertenummers tussen 100.

Bouw Compleet Hardenberg

Heeft u geen tijd om de vakbeurs in Gorinchem te bezoeken? Kom dan langs tijdens de Bouw Compleetin Hardenberg. U bent welkom van 10 t/m 12 oktober in de Evenementenhal in Hardenberg. De vakbeurs Bouw Compleet is de relatie- en netwerkbeurs in de bouw. Exposanten tonen hun producten en diensten, en laten zien waarin zij onderscheidend zijn. Het bezoekersprofiel bestaat uit beslissingsbevoegde afnemers uit de bouwbranchs zoals aannemers, onderaannemers, werkvoorbereiders, uitvoerders, calculatoren, architecten, vertegenwoordigers, woningbouwverenigingen, gemeenten en andere bouwspecialisten.

Bouwvakvakantie 2017

BouwBeurs 2017

De BouwBeurs 2017 vindt plaats van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op donderdag is er een avondopening.
Natuurlijk is ook Raamdorpelelementen B.V. weer van de partij.

Aanpassingen online-offerte-systeem

We hebben weer wat aanpassingen gedaan binnen onze online-offerte-systeem. de totale aantallen worden opgeteld de totale meters worden opgeteld verstekken kan je nu op 2 manieren bestellen het is niet meer mogelijk om bij de kenmerk te beginnen met een cijfer Heeft u nog suggesties laat het ons dan weten Heeft u nog vragen of opmerkingen, mail/bel gerust dan leggen we het voor u uit

Bouwvakvakantie 2016

Van 1 augustus t/m 19 augustus (week 31 en 32 en 33) zijn wij gesloten. U kunt dan geen bestellingen op komen halen. We zijn wel beperkt bereikbaar in week 31 en 33. Uiteraard kunt u wel bestellingen faxen of contact opnemen middels het Lees meer

Bouwvakvakantie 2015

In verband met de bouwvak zijn wij beperkt bereikbaar van maandag 27 juli t/m zondag 2 augustus (week 31). Uiteraard kunt u wel bestellingen faxen of contact opnemen middels het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Prefab raamdorpels monteren: zo doet u dat!

Raamdorpel.nl geeft u een stappenplan om eenvoudig uw prefab raamdorpels te monteren. Lees in het blog hoe u dit zelf kunt doen.

Prefab raamdorpels combineren met het raamkozijn

Prefab raamdorpels beschermen de spouw en het kozijn tegen schadelijke effecten. Uw huis kan dan ook niet zonder. In een eerder blog benadrukten we al het belang van een goede montage van raamdorpelelementen, maar u wilt natuurlijk ook dat de raamdorpels een mooie aanvulling aan uw ramen en kozijnen zijn.
Getoond 1–10 van 341234