U ziet op dit moment de particulieren prijzen in de webshop. Log in om uw eigen prijsstelling te zien.

Montage


Natuursteen montage

Natuursteen is een hardsteen die perfect te gebruiken is bij het bouwen van een pand. Mooi, praktisch en duurzaam. Om te zorgen dat bijvoorbeeld de natuursteen raamdorpel of vensterbank op de juiste manier wordt geplaatst en levenslang vast blijft zitten, hebben we een hele range aan lijm, kit en andere hulpmiddelen voor u klaar staan in de webshop.

Montage hardsteen

Hoe worden vensterbanken en raamdorpels gemonteerd?
Voor het monteren van raamdorpels, vensterbanken, muurafdekkers en spekbanden is het gebruik van kit en twee componenten polyesterlijm essentieel. In de webshop vindt u zelfs producten die u nodig heeft om de lijm en kit aan te brengen en uw werk netjes achter te laten.
 

Montage en afstandhouders natuursteen

Waarom een afstandhouder plaatsen? Een afstandhouder zorgt er bij het plaatsen van een vensterbank of raamdorpel voor dat het kozijn kan ventileren. Deze manier van ventileren voorkomt ook weer schade aan het kozijn door houtrot en waterschade aan het hout- of metselwerk. U kunt voor hardsteen raamdorpels de afstandhouders van Ventiklik gebruiken. Eenvoudig aan de onderdorpel te bevestigen en doordat ze van kunststof zijn gemaakt, ongevoelig voor schade of rot.
 

Montage natuursteen of keramisch

Naast het natuurlijk hardsteen, kunt u bij ons ook keramische raamdorpels bestellen. Raamdorpelelementen is groot geworden door het slimme aanbod van prefab raamdorpels. Door kant-en-klare raamdorpels aan te leveren, die op maat kunnen worden besteld, is de montage eenvoudig. Bent u zelf handig, dan kunt u met onze beschrijving prima de raamdorpels zelf plaatsen. Maar ook kunnen wij uw raamdorpels voor u plaatsen. Wanneer u een offerte aanvraagt, kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Wij komen met een nette prijsopgave en zorgen ervoor dat uw raamdorpel perfect geleverd en eventueel geplaatst wordt. Omdat wij onze eigen productie doen, kunnen we altijd snel en accuraat leveren. De lijnen met onze klanten zijn kort en open.
 

Contact met Raamdorpelelementen over montage

Heeft u vragen over de montage of over de producten van Raamdorpelelementen, neem dan contact met ons op.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD