Keramisch


Op deze pagina vind u een overzicht van onze keramische producten. 

Keramische producten


Bij Raamdorpel.nl bent u aan het juiste adres voor keramische raamdorpels, muurafdekkers en spekbanden. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk, tijdloos en keihard. De keramische producten zorgen voor een chique afwerking en zijn een mooie en veilige toevoeging op uw metselwerk. Keramiek is een natuurproduct, namelijk gebakken klei. Een stevig materiaal dat afgewerkt is met een harde laag om weersinvloeden te kunnen weerstaan.

Keramische monster stenen
Omdat keramische producten in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn, begrijpen we dat het soms lastig kiezen is. Daarom kunt u bij ons monster stenen bestellen. U kiest maximaal drie kleuren uit die u kunt vergelijken en bij uw metselwerk of ramen kunt houden. Dat kiest een stuk gemakkelijker.

Keramische monster elementen
Naast enkele stenen bieden we u ook monster elementen aan. Dit zijn drie stenen aan elkaar gelijmd, van verschillende kleuren of juist van dezelfde kleur. Hierdoor heeft u iets meer oppervlakte en is het beoordelen van de gekozen kleur makkelijker.

Voegsel voor keramische producten
De keramische stenen worden door middel van voegsel aan elkaar gelijmd. Dit voegsel is snelbindend, waterdicht en flexibel en is ook verkrijgbaar in onze webshop. Het voegsel voor keramische stenen is verkrijgbaar in verpakkingen van 100, 300 of 500 gram.
We helpen u ook graag met maatwerk keramische producten. Hiervoor en voor het personaliseren van uw keramische toepassingen, kunt u kiezen voor een voeg op kleur. Twijfelt u over de juiste kleur of kunt advies gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen u graag.

Koudglazuur voor keramische producten
Doordat de keramische producten zijn voorzien van een glazuurlaag, gaan ze gegarandeerd heel lang mee en behouden ze hun originele kleur. Het glazuur kan echter beschadigen. Voor het repareren van kleine beschadigingen en het verven van de zichtbare zijkanten van een element, wordt koudglazuur gebruikt. In deze webshop vindt u alle kleuren die we kunnen leveren. Uw keramische elementen zijn dan binnen de kortste keren weer als nieuw.
Neem gerust contact met ons op met al uw vragen over keramische producten. We horen graag van u.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD