Voeg op kleur maakt het mooier

De voegen hebben grote invloed op de uitstraling van de elementen. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om te kiezen voor gekleurde voegen. Deze gekleurde voegen hebben dezelfde kwaliteit als de standaard grijze voeg en zijn toe te passen bij raamdorpelsteentjes van zowel St. Joris als Wienerberger. Tegen een kleine meerprijs kunt u nu kiezen voor een zwarte, donkerbruine of lichtbruine voeg. Overige kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen!

Hieronder ziet u een voorbeeld van de Wienerberger matzwart model 160x105x30

1ste voeg betongrijs (standaard)
2de voeg licht grijs
3de voeg AntracietVoeg op kleur bij prefab raamdorpel 

Voeg op kleur kiezen

Raamdorpel heeft het u gemakkelijk gemaakt met de prefab raamdorpels die u eenvoudig zelf kunt monteren. Of die wij voor u komen plaatsen in uw metselwerk wanneer u dat wenst. Echter maken we het u iets moeilijker wanneer het gaat om de keuze van de voeg. Deze voeg bepaalt namelijk mede het uiterlijk van uw pand. Naast het metselwerk, de raamdorpels, natuursteen vensterbanken en waterslagen, is de kleur en soort voeg ook erg van invloed op de kwaliteit en het aangezicht van het bouwwerk.
 

Voeg op kleur, zonder kwaliteitsverlies

De standaard grijze voeg die Raamdorpel gebruikt is van extreem hoge kwaliteit en dat geldt ook voor de gekleurde voeg die u kunt kiezen bij ons. In ons assortiment hebben we standaard de kleuren zwart, donkerbruin en lichtbruin toegevoegd, maar ook andere kleuren zijn op aanvraag te bestellen. Dus gaat u voor een voeg die wegvalt in de prefab raamdorpel of gaat u juist voor een contrasterende kleur? Laat uw creativiteit de vrije loop of neem contact op en laat u adviseren door onze specialisten.
 

Montage van prefab raamdorpel met voeg op kleur

Wanneer alles besteld is voor uw project, kunt u ervoor kiezen om zelf de prefab raamdorpels te plaatsen, hiervoor bieden we u online hulp bij de montage. Maar natuurlijk kunnen we ook uw prefab raamdorpels bij u komen monteren, net waar u behoefte aan heeft.
Mocht u vooraf twijfelen over de exacte afmetingen en benodigde hoeveelheden, gebruik dan de online neggemaattabel. Door het gebruik van deze tabel krijgt u snel duidelijk wat u nodig heeft en vult u daarna de gegevens in voor de online offerteaanvraag. Heeft u behoefte aan een persoonlijk of telefonisch gesprek, dan kan dat natuurlijk ook. Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag. We vinden het fijn als u contact met ons opneemt, zodat we met u mee kunnen denken.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD