Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

8

Geleverd zoals besteld prima

Geleverd zoals besteld

Rob uit Den Haag op 20-10-2021

9

zonder veel moeite is alles geregeld Top!!!

Dit was onze eerste bestelling bij jullie en is volgens mij zeer goed verlopen.

kevin (timmerbedrijf koevoets) Danëls uit Oudenbosch op 20-10-2021

9

Duidelijke communicatie en snel geregeld

Online systeem is erg fijn. Meteen een prijs en met een klik is alles geregeld.

Twan uit Derijk op 20-10-2021

10

Super!!!

Goed bedrijf,erg mooie dorpels alles netjes optijd geleverd

Patrick Vd velden uit Teteringen op 20-10-2021

10

Goed en vakkundig geholpen.

Had geen ervaring met het opmeten van de erker ,werd hierbij telefonisch geholpen ,ben ze op wezen halen wat ook gunstig was voor de prijs. Zeer mooi resultaat en snel klaar.

Nico uit Wateringen op 19-10-2021

9

een snelle en goede aflevering

een goede en makkelijke manier om een offerte aan te vragen . en een snelle en goede aflevering. goed duidelijk.

kees uit Grootebroek op 18-10-2021

10

Super hulp bij zakelijke diensverlening

Mijn bestelling was niet in mm opgegeven. 1 telefoontje van jullie kant was voldoende om het juist te krijgen. Bestelling en levering op afspraak.

Klaas uit Zwolle op 18-10-2021

8

Perfecte dorpel!

Begin september een raamdorpel besteld via de site. Het is als leek even puzzelen maar uiteindelijk met de juiste beschrijving op de site ben ik er wel uitgekomen. Begin oktober is de raamdorpel (in twee delen) geleverd. Om de delen mooi aan te laten sluiten op elkaar zit er een bakje voegmiddel bij. Heel netjes! Het enige puntje van kritiek is dat de levertijd vrij lang is. Maar ja, dan heb je ook wat!

Jos uit Alkmaar op 18-10-2021

10

Snelle levering en duidelijke communicatie

Product zoals besteld snel ontvangen, volgens duidelijke communicatie. Verder heb ik het product nog niet gebruikt dus over kwaliteit, etc nog niks te vertellen.

Glenn uit Gemert op 18-10-2021

9

veel keus, goed advies, kwalitatief uitstekend eindproduct

Vele keus in raamdorpels. Prima website om te bestellen, en bij evt. vragen krijg je snel en goed advies. Leveringen zijn netjes en raamdorpels van uitstekende kwaliteit

Bouwbedrijf Bergman BV uit helvoirt op 18-10-2021

9

Fijn bedrijf

Goed contact en juiste levering

Michel uit Eersel op 13-10-2021

9

goed geregeld, goed bereikbaar en doen wat je beloofd

duidelijke website en als je dan toch een vraag hebt dan wordt je perfect geholpen door de persoon aan de telefoon. levering keurig op tijd en snel. gaan we zeker meer gebruik van maken.

Fred uit lisse op 12-10-2021

8

mooie en strakke raamdorpels

mooie en strakke raamdorpels mogen ontvangen. enkel was het niet duidelijk wanneer ze precies werden bezorgt eerste melding van verwachtte leverdatum scheelde 1.5 week met de werkelijke leverdatum.

niels Caspers uit Hillegom op 11-10-2021

10

Uitmuntend !

Hele fijne ervaring met raamdorpel.nl Dorpels zien er keurig uit en bestelling verliep vlekkeloos. Ook prettig dat je de status van je bestelling kan volgen helemaal goed !

Rob uit Nieuw-Vennep op 11-10-2021

10

Keurig voor elkaar weer

Gewoon prima, offerte, bestellen, leveren...

Visschers Martin uit Zutphen op 11-10-2021

10

Super!

Wij hebben in delen besteld eerst voor boven en later beneden. Het is makkelijk te bestellen en te plaatsen. Ook telefonisch goed te woord gestaan. Omdat het ons beviel voor beneden ook besteld, helaas zelf een fout gemaakt en de verkeerde maten ingevuld, bij levering kreeg ik vraagtekens, netjes opgelost en nu wachten op de goede levering.

Kimberley uit Kloosterhaar op 11-10-2021

8

Goede snelle service!

Hele nette prijzen, en super snelle service! Goed bedrijf!

Sjoerd uit Sexbierum op 04-10-2021

8

Prima Service voor een top kwaliteit DOrpel

Verrassend goeie prijs. kwaliteit prima LEvering mag meer communicatie aan te pas komen

gertjan koster uit Urk op 28-09-2021

8

redlijk

goede dag ik had gevraagt of jullie iets van staaltjes of info voor mij hebben en daar word niet op gereageerd graag hoor ik nog wat

leon uit slangewal op 27-09-2021

7

Een goed product en makkelijk te monteren

Een mooie oplossing om raamdorpels in 1 keer te monteren. Wel hier en daat wat glazuur beschadigd. Heb er een stift bij dus kan ikzelf oolossen. Verder zeer tevreden. Achteraf betalen is zeer netjes.

Durk uit Damwald op 27-09-2021

10

fijn telefonisch contact

Ik bestel niet veel raamdorpels, dus even snel meerdere malen gebeld. Gelijk contact met iemand die er goed verstand van had. superfijn geen heel menu doordrukken. Eerste besteling geen verzendkosten is altijd fijn binnenkomen. Instagram schalkdutchcarpentry

Walter Schalk uit Dalem op 26-09-2021

10

Goede, fijne en snelle service

Bestellen al een poos hier, altijd tevreden.

HGD BOERBOOM uit Elst op 22-09-2021

10

orderverwerking met bloedspoed, dat is grote service!

zie boven

Jean uit Leiden op 20-09-2021

10

Helemaal goed

Alles helemaal naar wens. De raamdorpels zelf maar ook de levering en contact met de leverancier.

Joost uit Cromvoirt op 20-09-2021

10

Goed, netjes, correct

Goed, netjes, correct

Henk uit Barneveld op 20-09-2021

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD