Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

9

Duidelijk, behulpzaam en goede communicatie

Prima geholpen, tot en met de levering is alles netjes verlopen

John uit Uden op 26-07-2021

10

zeer tevreden over de bestelling

Ik had na lange tijd weer wat besteld ,maakte ook nog een vergissing wat lengte betreft ben direct gaan bellen en het was binnen 2 min geregeld, kortom ik ben tevreden en zal de volgende keer weer hier bestellen. Gr Jos

Jos Hoegee uit Vianen op 23-07-2021

9

Levert vakwerk,zoals wij zelf ook doen,afbouwbedrijfvanderveer

Maatvoering klopt en levering volgens afspraak,met vriendelijke chauffeur. Prijs en kwaliteit zijn in orde.

Gerard uit Nieuwegein op 23-07-2021

9

correct

zeer goed

Bouwbedrijf C&P van uit Gilze op 22-07-2021

8

snel en goed

Het is erg soepel en snel verlopen .netjes geleverd geen klachten

frank wijers uit Heijen op 22-07-2021

10

Zeer goed

Zeer tevreden en goede kennis

Martin Moes uit Enschede op 22-07-2021

8

Levering iets te snel

Wij hadden de levering op de datum gezet na onze vakantie maar het is in onze vakantie geleverd waardoor het op de oprit lag.. gelukkig had er wel iemand de sleutel...

Sabrina uit Noordbroek op 22-07-2021

10

Prima

Fijne dorpels. Netjes afgewerkt. Superhandig dat deze uit een stuk zijn.

Martien uit Grashoek op 20-07-2021

10

Heel prettig

Had per ongeluk dubbel bestelt was twee dagen later geen enkel probleem werd kosteloos geannuleerd Zelf opgehaald werd keurig geholpen ook met inladen werd de grootste voorzichtigheid in acht genomen

Bohnenn uit Schoorl op 19-07-2021

10

bestelling gedaan,afhaal afspraak gemaakt.

bestelden goederen stonden klaar.

Cor Gommans uit Swalmen op 19-07-2021

10

Mooie prefab raamdorpel elementen

Maar klein aantal besteld. Maar werden netjes thuis afgeleverd. Product zal er goed en degelijk uit.

Marco uit Bunschoten op 08-07-2021

9

Ik heb via sit gevonden.

Het ik voor mij om kennes te maken. zo te zien heeft het goed voor elkaar.

Corné van den Maagdenberg uit Klein - Zundert op 08-07-2021

8

Alles goed geregeld

Het was een prettige ervaring

dick Holewijn uit Driel op 08-07-2021

10

goed

goed af geleverd maar niet aangebeld de vrouw was thuis heef de aflevering gezien

HERMAN BOENDER uit SCHIEDAM op 08-07-2021

10

Prefect levering.

Side werk goed en duidelijk.

Richard Teuben uit Rijen op 08-07-2021

8

Zeer tevreden.

Snelle levering, en het geleverde materiaal voldeed helemaal aan de verwachtin.

Frans uit Dijkman op 06-07-2021

9

Prima

Alles op tijd en vriendelijk

Adjai uit Enschede op 28-06-2021

9

goed eerste keer en voor herhaling vatbaar

verwerkt eenvoudig en snel erg handing

Freddie uit Zwinderen` op 24-06-2021

9

Goede service

Super fijn bedrijf

Pj uit Alblasserdam op 23-06-2021

10

Perfect

Wie ooit eens losse lekdorpels heeft geplaatst , weet hoe moeilijk dat is. Dus dit is een geweldig product, mede omdat grote lekdorpeldelen in tilbare secties geleverd worden. Ook de opdeling is perfect.

Riny uit Neefs op 22-06-2021

9

klantvriendelijke goed uitleg.

goede uitleg.

frans uit alkmaar op 21-06-2021

9

Netjes gemaakte en geleverde dorpels.

Duidelijke prijsindicatie bij offerte aanvraag .En na acceptatie offerte dorpels netjes gefabriceerd en goed afgeleverd door chauffeur van bedrijf.

Willy uit Cuijk op 09-06-2021

8

Goede website en makkelijk bestellen

Bestelproces is gemakkelijk en overzichtelijk. Levering duurde voor mijn idee iets langer maar overal ben ik tevreden.

Remy uit Drachten op 09-06-2021

9

Grandioos

Jaren gezocht naar nieuwe dorpels. Gisteren ontvangen, prachtige dorpels helemaal naar verwachting en met jullie hulp ook nog de juiste metselaar kunnen vinden. Service, bestelmethode, levering. In een paar woorden: Betrouwbaar Snel Beleefd

O uit Huizen op 09-06-2021

10

Goede levering. En simpel te bestellen

Prima

4 STAR WİNDOWS uit Den haag op 09-06-2021

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD