Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

9

Handige website en een goede service

Ik heb al diverse keren een bestelling gedaan bij Raamdorpelstene.nl. De website is er makkelijk en overzichtelijk.

Gerard uit Nieuwegein op 10-06-2024

10

Prima.

mooie producten, goeie leveringen

Marcel uit LIEMPDE op 27-05-2024

10

gewoon geweldig

Was voor mij de eerste keer dat ik hier heb besteld maar zeker niet de laatste keer. Echt mooie strakke raamdorpels met een snelle levering. dank je wel voor de goede service en tot de volgende bestelling

John van Giesen uit Veldhoven op 20-05-2024

10

Perfect

Super service en perfecte afwerking en producten in een woord top

Marcel uit Helmond op 16-05-2024

10

doe al jaren zaken met Raamdorpel.nl en ben meer dan tevreden

het geleverde materiaal voldoet aan alle kwaliteiten. levering is keuring optijd en zitten geen fouten in de productie of levering. we zullen in de toekomst blijven samenwerken met raamdorpel.nl

michael hengeveld uit mijdrecht op 15-05-2024

8

Ziet er perfect uit.

Mijn ervaring is prima. Mooi product, makkelijk te monteren en ze zijn zuiver recht en zuiver op maat die is opgegeven. Netjes verpakt, zodat beschadigingen nagenoeg niet kunnen.

Hans uit Barendrecht op 06-05-2024

10

Goed meedenkend bedrijf

Betrouwbaar en meedenkend bedrijf.

Cora uit Arkel op 06-05-2024

10

Goede service c

Zeer mooie producten

Dave van peer uit Oudenbosch op 03-05-2024

10

In een zin mijn ervaring.... Van bestelling tot levering 200% tevreden

Ruim aanbod, makkelijk offerte aanvragen, snel om te zetten in een bestelling, jezelf op de hoogte houden van de voortgang via de site, altijd bericht wanneer levering, kortom een ruime service en gebruikersgemak! De klantenservice? Geen ervaring mee, niet nodig gehad doordat het hele bestelproces in al die jaren 200% verlopen is.

Feikens Montage uit Oude Pekela op 19-04-2024

7

Duidelijke site eenvoudig te bestellen

Netjes en vlot geleverd..chauffeur was zeer behulpzaam met het lossen van de elementen.

Erik uit Wildervank op 19-04-2024

10

Meedenken!

Ondanks Normale levertijd van ca. 4 weken geleverd binnen 2 weken. Geen discussies of moeilijk doen. Gewoon normaal verplaatsen in problemstiek van klant. Top service.

Cor uit Hilversum op 10-04-2024

9

alles is perfect geregeld

alles is perfect geregeld

K. Frank uit Soest op 10-04-2024

9

snel en goed!

binnen 8 dagen na bestellen geleverd, uniek! duidelijke omschrijvingen en voldoen aan de verwachtingen.

Robert van der Have uit Ridderkerk op 02-04-2024

10

makkelijk bestellen, vlotte levering

alles geleverd volgens afspraak, exact op tijd, goede prijs

Pieter Moree uit Dordrecht op 02-04-2024

10

Zeer professioneel en vakkundig advies

Ik heb voor het eerst raamdorpel stenen uit een stuk besteld als timmerman met 30 jaar vakgebied ervaring was ik nog van de oude stempel de raamdorpel te maken en aan elkaar te moeten zetten met specie ik ben zeer content met het product en ook zeer content met hoe ik ben geholpen Via de mail en telefonisch om dit stukje online en formeel goed te laten verlopen de volgende klussen die ik zal moeten uitvoeren met raam dorpel stenen zullen ongetwijfeld via dit bedrijf gaan

Gerard jonker uit Grou op 02-04-2024

10

Wij zijn zeer tevreden over de raamdorpels van Raamdorpel.nl

De prefab raamdorpels zijn echt een mooie uitvinding. Er komt geen metselaar meer aan te pas. Kind kan de was doen. Prima service en ze leveren het altijd netjes af.

Ton uit Poeldijk op 01-04-2024

10

Top bedrijf

gewoon goed

R uit Mook op 29-03-2024

10

Goede communicatie snelle levering

De raamdorpels worden netjes geleverd in krat. De chauffeurs lossen (als het kan) de raamdorpels zelf en zorgen dat de kratten meteen retour kunnen. En top bedrijf.

Daniël van Bergen uit Nieuw vennep op 26-03-2024

8

Passende raamdorpel voor jaren 60 huis

Voor ins jaren 60 huis zijn we opzoek naar nieuwe raamdorpels. Uiteraard een tegel die bij de kleur van de metselstenen past, het assortiment van raamdorpel.nl bood een goede match voor ons huis

D. Brugman uit Arnhem op 23-03-2024

10

Zeer professioneel commercieel bedrijf!

Order geplaatst, raamdorpels geleverd. Van 1 dorpel de verkeerde maat opgegeven. Zeer netjes en correct hersteld. Een bedrijf dat service en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan in tegenstelling tot heel veel andere bedrijven die alleen maar snel geld willen verdienen en geen of nauwelijks service bieden. Raamdorpel is een bedrijf met commercieel ingestelde medewerkers die allereerst willen dat de klant tevreden is en bij een tevreden eindresultaat er pas betaald hoeft te worden. Een bedrijf die ik iedereen kan aanraden. Daarnaast is de prijs vergeleken met andere aanbieders gewoon heel goed!

Maurice uit Urmond op 21-03-2024

9

Zeer tevreden over de gang van zaken en snelle levering.

Zeer prettig

Danny Rooze uit Goes op 20-03-2024

10

Eenvoudig, snel en prima geregeld!

Eenvoudig, snel en prima geregeld!

nienhuis wolter uit Tynaarlo op 19-03-2024

10

Top service.

Wij bestellen als bedrijf allemaal onze rds bij raamdorpel.nl sinds 2012 en nog steeds tot volle tevredenheid.

Rob uit Velserbroek op 19-03-2024

9

Super vlotte service

Zeer goed

Postma Postma uit Leeuwarden op 19-03-2024

10

Mooie producten, goeie communicatie

Wij bestellen bedrijfsmatig hier met regelmaat raamdorpelstenen dan wel hardstenen dorpels. Er wordt altijd goed gecommuniceerd en alles wordt keurig netjes afgeleverd. Mochten er mankementen zijn wordt ook alles goed opgelost. Kortom onze vaste leverancier.

Kerbof Kunststof Kozijnen uit Delfzijl op 20-02-2024

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD