Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

8

goede service en levering

ik heb de communicatie als goed beschouwd

evert kaasjager uit Geldermalsen op 17-01-2022

8

Alles verliep volgens plan

Goed zo.

Ton uit Assendelft op 10-01-2022

9

Duidelijke informatievoorziening via website en snelle orderafhandeling

Via de website worden de verschillende producten goed beschreven en wordt je ook als particulier makkelijk door het orderproces begeleidt. Tevens alles kloppend afgeleverd met montage instructie etc. Goed werk!

W. vd Werken uit Hardinxveld Giessendam op 21-12-2021

9

Ideal!!

..

Michael uit Beverwijk op 15-12-2021

10

Top geregeld

Makkelijk te bestellen, telefonisch netjes geholpen. Afleveren in een krat, die ik pas terug hoef te geven alle ik klaar ben met het project, klasse !!

Dick uit Burgh Haamstede op 13-12-2021

9

top netjes afgeleverd

top

Ad Heeren uit Etten-Leur op 13-12-2021

9

het is altijd goed geregeld

Heb 1 keer een probleem gehad maar is echt goed opgelost.

Hendrik Feikens uit Midwolda op 08-12-2021

8

Prettige Site

Makkelijke site om te bestellen Direct een prijsopgave Goede Communicatie Geleverd in opgegeven week

Hans Appelman uit Opmeer op 08-12-2021

9

goed en snel geleverd

goed product

Henk Sibon uit Ter Apel op 08-12-2021

8

Voldoende, maar geen bericht van afleverdatum

We troffen de zending buiten aan, hiervoor is geen datum of tijdafspraak geweest, dus was er niemand thuis

Frits uit Abbenes op 08-12-2021

10

Snelle service, meedenken in oplossingen.

Door specifieke wens klant te hebben voorgelegd, werd er adequaat en snel gereageerd waardoor ik het werk snel kon afronden. Klasse.

Willem Verkaik uit Wilnis op 02-12-2021

10

uitstekend

2 weken eerder geleverd dan dat ik had verwacht, vriendelijke chauffeur, uitstekend recht, mooie verdeling smallere tussen raamdorpel om passende lengte te kunnen halen......

Maurice Appel uit Avenhorn op 29-11-2021

8

SUPERRRRRRR

DOE AL JAREN ZAKEN MET RAAMDORPEL, ZELFS AL TOEN HET NOG HEBLAD WAS ... GA ZOOOO DOOR

Marcel Glaudemans uit denhaag op 23-11-2021

10

Professioneel van het begin tot het eind.

Op zoek naar een raamdorpel. Hoe ga je dat doen? Naar de bouwmarkt, maar daar hadden ze niet de passende kleur. Ook het model was niet naar wens. Zoeken op internet. Kom ik bij Raamdorpel.nl en daar worden raamdorpels voor je op maat gemaakt. Tot op de mm nauwkeurig. En als je een vraag hebt, word je zeer deskundig geholpen; ze begrijpen wat je bedoelt. En dan krijg je een raamdorpel uit 1 stuk, die er zo in kan. Mooier kun je het niet krijgen.

Rien uit Hardinxveld-Giessendam op 22-11-2021

10

Besteld en binnen 3 dgn geleverd , super

Op maandag besteld en de maten doorgegeven en donderdagochtend werden ze al geleverd echt super

Fred v Beek uit Beverwijk op 22-11-2021

9

Behulpzaam

Ik zocht een kleur raamdorpel buiten de standaard collectie, ik werd snel en vriendelijk geholpen met suggesties en aanbeveling. Ik kreeg snel een proefmonster toegestuurd. Verdere afhandelin moet nog volgen.

Berend Prins uit Assen op 22-11-2021

10

Naadloze bestelling

Zeer prettige ervaring met raamdorpel.nl , service is uitmuntend!!

rob uit Nieuw Vennep op 15-11-2021

10

Strak voegwerk, kaarsrecht en mooie verdeling van de zaagstukken.

De keramische raamdorpels voor ons renovatieproject waren exact op maat gemaakt. Mooie dunne strakke voegen en de verdeling van de passtukken (indien nodig) wordt netjes symmetrisch uitgevoerd. De langste raamdorpel van 205cm hebben we met 2 personen geplaatst, geen enkel probleem. Iedereen die een beetje handig is kan prefab raamdorpels plaatsen, belangrijkste is dat je voldoende metselmortel gebruikt. Voorkom dat je de mortel te nat maakt, dan kan de dorpel gaan uitzakken.

JR Snijders uit Yde op 08-11-2021

8

Heel goede adviezen gekregen.......

Tijdens het bestellen van vensterdorpels goede hulp en adviezen gekregen, waardoor de keuze rap gemaakt was. Afleveren was vlot en goed. Fijn en duidelijk telefonisch contact gehad!!

Annemiek uit Bergen op Zoom op 03-11-2021

10

Fantastisch geregeld

Zeer vriendelijk ontvangen Alles heel duidelijk En een goed product

Henk uit Oostelbeers op 03-11-2021

10

Goed geholpen en mooi product

Prachtige raamdorpelstenen perfecte site Alleen de transport kosten zijn een beetje hoog

Martin uit Bruinisse op 01-11-2021

9

super correcte levering en en keurig werk

Vlotte Offerte en keurig werk ,en levering aan huis, dat moet €50,00 kosten maar is het dik waard.

Timmerbedriuw A.T de Hoop uit Damwâld op 01-11-2021

10

Goed, snel en behulpzaam

Lekdorpels besteld, eerst overlegd met de binnendienst, na bestellen samen met de binnendienst de bestelling doorgenomen. Heel snel bezorgd

Paula Groenendijk uit Dirksland op 01-11-2021

10

Mooi maatwerk product

Wij werken altijd graag met Raamdorpel.nl omdat ten eerste de site heel fijn werkt waarop wij de orders zetten. En tweede nog nooit iets negatiefs hebben ervaren in betrekking tot zowel de producten als de samenwerking.

Els Berkhout uit Ridderkerk op 01-11-2021

10

goed en vakkundig te woord gestaan en snel handelend geacteerd.

mijn ervaring is goed. was weliswaar mijn eerste bestelling, maar vindt dat ik goed geholpen en bediend ben. zal zeker terugkomen bij raamdorpel.nl

Mehmet Ali Genç uit De Goorn op 01-11-2021

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD