Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

8

Goede service

Snelle levering en service. Tijdens de levering was er 1 prefab raamdorpel gebroken en ik stelde voor dit zelf te repareren als zij de 2 componenten lijm konden aanleveren. Dit was geen probleem.

Marc uit Reeuwijk op 13-04-2021

9

zeer degelijk mooi product

ziet er heel goed uit mooi strak.

harry uit hurdegaryp op 12-04-2021

10

Goede service en advies

Heb wel een goede advies gekregen en welke je nodig hebt.

Panyaphon Kitkhayan uit Cuijk op 12-04-2021

10

Godverdomme goed joh!

Spulleke!

Sil uit Oisterwijk op 12-04-2021

10

Mooie website duidelijk

Snelle verzending mooi dat je ook voor alleen de kosten van verzending een paar voorbeelden kan laten opsturen om je keuze te maken

Stefan uit Huizen op 12-04-2021

9

Super mooi product

Snel levering

Rien uit Spanbroek op 07-04-2021

10

Snelle levering en goede kwaliteit

Niets anders dan positieve punten betreft dit bedrijf. Super snelle levering en communicatie. Het fijne is dat ze ook gehoor geven aan spoedopdrachtjes. Al met al een goed en betrouwbaar bedrijf.

Hollandse Poort uit Amsterdam op 07-04-2021

8

Prima

Prima

Maarten van Zandvoort uit Puiflijk op 06-04-2021

10

Topkwaliteit voor een uiterst scherpe prijs

Wij doen al jaren zaken met raamdorpel.nl. De leverbetrouwbaarheid en kwaliteit zijn van absolute meerwaarde. Ook de flexibiliteit van de organisatie ie een groot pluspunt. Ga vooral zo door! op naar de 20 Jaar!

Albert Vink uit Sprang-Capelle op 06-04-2021

10

Mooi materiaal, ziet er goed uit en staat netjes bij de woning

Goede bestel mogelijkheden prima illustraties. Prachtig materiaal en degelijk. Bezorging ook prima inorde. (Vrolijke chauffeur). Achter het huis, moet ook nog. Ik weet dat dat ook een groot succes gaat worden. Vriendelijke dank en groeten G.Bruinsma.

Gerrit uit Leewarden op 06-04-2021

10

Vlotte en correcte levering

gemakkelijk bestellen, duidelijke inmeet instructie, opties worden getoond, vlotte levering

S.H. Brinkman uit Skulenboarch op 06-04-2021

10

Top geregeld en een goed product

Zeer goede ervaringen. Mede omdat ook de mogelijkheid bestaat (na overleg) om de producten af te halen

Timmer bedrijf Veenendaal uit Nieuwegein op 06-04-2021

10

Perfect maatwerk, snelle levering en hoge kwaliteit

Mooie raamdorpels tegen opvallend scherpe prijs. Het online offerte systeem werkt perfect.

Leon uit 's-Gravenpolder op 06-04-2021

10

goed

goed offertesysteem, goede levering

sjoerd feenstra uit Sint Nicolaasga op 30-03-2021

10

Top

Bestelling keurig volgens afspraak geleverd.

Maikel Smit uit EINDHOVEN op 23-03-2021

10

Professioneel

We hebben een dorpel via de site besteld super eenvoudig De bestelling is netjes afgeleverd En de dorpel was heel strak en punt gaaf

Bosmontage v.o.f uit Rhoon op 22-03-2021

10

Goede en deskundige hulp en snelle levering van de samples

Bij het telefonisch contact bleek al snel de deskundigheid. er werd ruim de tijd genomen om ons de verschillen tussen de verschillende raamdorpels uit te leggen. Daarna de bestelling van samples gedaan en dit kwam vlot in huis. Nu nog een keuze maken tussen alle mogelijkheden :)

koen mollers uit Leimuiden op 17-03-2021

10

Mooi spul

Zelf opgehaald ivm eigen snelle behoefte. Prima en netjes afgehandeld ter plaatse. Erg mooie dorpel

J de bruin uit Hilversum op 15-03-2021

9

fijne mensen om mee te werken

snelle afwerking van de order, behulpzaam

willem uit megen op 15-03-2021

10

Prima bedrijf

Nooit geen problemen. Prima producten. Dus zeker tevreden.

M. Sijm timmerwerken uit Wervershoof op 04-03-2021

9

precies wat ik bedoel met een perfecte raamdorpel!

makkelijk bestellen, goed inzicht in leverdatum

Pieter uit Dordrecht op 02-03-2021

10

goed product en goede levering

goed product en goede levering

andre uit hardinxveld op 02-03-2021

8

Goed

Raamdorpel.nl is een komt afspraken na en via de website bestellen werk erg fijn. Ook is hier de order geschiedenis goed te volgen

Rick uit Baexem op 02-03-2021

10

super snelle reactie en levering Top!

Super snelle levering. Top

FleXiss uit Winterswijk op 02-03-2021

8

mooi product , gemakkelijk in verwerken

Product makkelijk te verwerken , schappelijke prijs en levertijd . Tot nu toe erg tevreden

Eef uit Bleiswijk op 02-03-2021

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD