Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

10

Uitstekende ervaring

De levering was stipt op tijd, de kwaliteit van de materialen is uitstekend!

Chieljan Wouda uit Groningen op 05-12-2022

10

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Niek uit Waddinxveen op 30-11-2022

9

Het product is bijzonder strak afgewerkt.

Levering duurt wel even, maar volledig volgens planning afgeleverd. Eindproduct is zeer precies afgewerkt. Informatie over levering moet je wel zelf ophalen. Gertjan Brouwer

Gertjan uit Huizen op 28-11-2022

10

Fijn zaken doen, scherpe prijs en keurige levering

...via 'n heldere website van raamdorpel.nl vier natuurstenen raamdorpels besteld. Na goed advies en communicatie mbt. de leveringsdata worden deze keurig op opgegeven lokatie afgeleverd. Vervolgens zag ik op de factuur 'n introductiekorting! ...moet gezegd, dat is fijn zaken doen.

Toon Witlox uit Bergen op Zoom op 22-11-2022

10

Gewoon topppers

Niets op aan te merken goed snel en betrouwbaar

N. Sluijyet bv uit Ijmuiden op 21-11-2022

10

zeer blij met het goede advies en de snelle levering

Door van te voren telefonisch contact te hebben over de juiste uitvoering is dan ook de juiste keuze gemaakt. Het ziet er fantastisch uit.

Robert Vos uit Nunspeet op 21-11-2022

10

veel keuze van mooie prefab raamdorpel producten en snelle levering

duidelijke website waar je in een paar klikken mooie prefab raamdorpels kan bestellen ook de levering was keurig geregeld!

Herber uit Sappemeer op 20-11-2022

9

Geweldig mooi product

Voor een eerlijke prijs

Peter uit Melissant op 14-11-2022

10

Raamdorpel op maat

Ik bent echt blij ,goed contact, snel levering echt top.

Korzeniewski uit Beverwijk op 07-11-2022

9

Betrouwbare partij die graag een stapje extra zet.

Bart is iemand die graag mee denkt als er met spoed iets geregeld moet worden. De website is duidelijk en overzichtelijk!

Ron uit Obers op 07-11-2022

10

super makkelijk

We hebben alles snel en top gekregen, montage was super makkelijk! tot volgende keer Raamdorpel.nl !

rafal uit Lisse op 02-11-2022

10

klantgericht meedenken!

meedenken en snelle levering, goede kwaliteit zeer tevreden

Roberto uit Enschede op 31-10-2022

10

Helemaal goed

Een duidelijke website, klantenservice een 10+,snel geleverd , mooi spul en precies op maat.

Roel uit Zaandam op 31-10-2022

9

Goede info en nette levering

Na contact het juiste kunnen meten en bestellen. Heel net product en goed te plaatsen

Michel uit Alphen aan den Rijn op 19-10-2022

10

Heel mooie raamdurpel en super afgewerkt.

Ik bestede een raamdurpel als volkomen leek. Ben super geholpen met mijn vragen. En was verbaasd van de kwaliteit en de afwerking. En optijd geleverd. Prima dus.

Sjaak uit Almelo op 17-10-2022

9

goede ervaring

Een nieuwe en goede ervaring dat raamdorpels in 1x geplaatst kunnen worden

Jan Fijnheer uit Winkel op 17-10-2022

10

Goed , zoals het hoort !

Een prima bedrijf, mocht je vragen hebben en er niet helemaal uitkomen dan is Bart de persoon die met je meedenkt en kijkt totdat je het geen besteld wat je nodig hebt en je niet voor verrassingen komt te staan . Product wordt keurig afgeleverd en ziet er prima uit en exact overeenkomstig aan de bestelde maten . Eric Vree

Eric Vree uit Almere op 17-10-2022

10

Mooie kwaliteit

Zag er netjes uit en goede kwaliteit

Rene uit Maasland op 11-10-2022

7

Volgens afspraak geleverd en prima kwaliteit

Product volgens verwachting, makkelijk online te bestellen en levering op tijd.

Gerard uit Woudenberg op 10-10-2022

9

Prima levering en kwaliteit

Correcte levering en kwaliteit.

Rob uit Soest op 10-10-2022

9

Betrouwbare leverancier

Duidelijk website en snelle offerte. Wel een aandachtspunt qua levering, even een terugkoppeling als de afgesproken lever dag niet wordt gehaald.

Aalt Zwep uit de Wijk op 04-10-2022

10

Goed geholpen

Kwaliteit voor een leuke prijs

Herman uit Helmond op 03-10-2022

10

super/snel/professioneel/correct

Wij hebben goed contact gehad met raamdorpel.nl Een snelle levering. We kregen bericht wanneer onze dorpels gemaakt werden en vervolgens stond binnen een week de vrachtwagen voor de deur! Aardige chauffeur. Duidelijk/netjes/ voorzichtig, kortom wij bevelen het iedereen aan! Super bedankt!

Lammy Vierhout uit Dalfsen op 03-10-2022

10

Prachtige vensterbank voor een prima prijs

Het eindresultaat heeft mij verrast als professional. Echt strak!

Erik uit Hilversum op 03-10-2022

10

Geleverd wat is besteld.

Raamdorpels zijn netjes en optijd geleverd volgens afspraak.

Mark uit Uitgeest op 02-10-2022

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD