Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

10

snelle levering en goede service

snelle levering en goede service conform specificaties gemaakt

Frank uit Hengelo op 22-06-2022

10

Top

Hele goede service.

Marcel uit Brunssum op 13-06-2022

8

Goed

makkelijk te bestellen ,mooi product.

Henk Koudijs uit Kootwijkerbroek op 13-06-2022

10

Super kwaliteit

Voor mij zijn de prefab Raamdorpelstenen de ultieme uitkomst! Makkelijk verwerkbaar en een goede kwaliteit. Ook de maatvoering werkt gewoon super via de website. Voor elke klus aan te raden!!

Corné uit Lekkerkerk op 07-06-2022

9

Zegt wat ze gaan doen

Het bedrijf denkt mee.

Jay Nohar uit Lelystad op 31-05-2022

10

Top geregeld allemasl

Snelle productie voor goede prijs

Jan uit Bruchem op 30-05-2022

10

prima contact, duidelijke uitleg, klantgericht en zeer vriendelijk

de bestelling voor maar 4 raamdorpels heb ik online ingegeven, later telefonisch contact hierover gehad, waarin de bereikbaarheid in het dorp met een grote vrachtwagen eventueel moeilijkheden kon ondervinden, werd door de vriendelijke medewerker als geen probleem omschreven, want dan zouden de dorpels met een busje voor de deur gebracht worden en zo geschiedde. dat bedoel ik met klantvriendelijk en service gericht meedenken. hiervoor nogmaals dank.

C.J. Warndorff uit Standdaarbuiten op 30-05-2022

9

Erg fijn

Via de website kan je heel makkelijk keuzes maken. De offerte heb je direct in je mailbox, helemaal goud! Als de offerte goed is kan je gelijk overgaan tot bestellen. Fijn dat er verder niets tussen komt en je direct door kan gaan. Via de mail ook snel reactie op een vraag en je wordt goed op de hoogte gehouden. Erg mooi vonden wij ook het eigen vervoer en de kundigheid en voorzichtigheid van de chauffeur, pluspunt. Enige minpunt was dat wij niet wisten hoe laat wij de levering konden verwachten.

Sharon uit Moerkapelle op 29-05-2022

10

Duidelijke site en mogelijkheid tot leveren monsters

Ik ben van plan om al mijn raamdorpels te vervangen omdat deze er vanaf de bouw al opzitten en er slecht uit zien. Zeker nu ik net de kozijnen heb geschilderd. Ik zag er alleen tegen op om al deze dorpelstenen er 1 voor 1 op te metselen en keurig strak te monteren. Toen zag ik op de site van www. Raamdorpel. nl dat deze als 1 strook gemonteerd kunnen worden. Wat een uitkomst. Ik heb kleurmonsters besteld en een kleur uitgezocht. Deze monsters waren er binnen 2 dagen. Nu alles opmeten en bestellen. Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat. Geweldig.

Hj uit Noordwijk op 16-05-2022

10

Goed

Goed

R. Smulders uit Eindhoven op 10-05-2022

10

Vlot, secuur, service, kwaliteit

Mooie prudcten, korte levertijden en fantastische service.

Tom uit Purmerend op 10-05-2022

10

uitstekende

Al vaker raamdorpels besteld bij dit bedrijf, afmetingen exact volgens opgave, netjes en volgens afspraak geleverd. Geen klachten.

Paul uit Alphen op 09-05-2022

9

Raamdorpel.nl is een zeer betrouwbare relatie

Website is gebruikers vriendelijk. De leveringen zijn goed en op tijd.

Jeroen uit Leiden op 09-05-2022

7

Top

Goede service nemen de tijd voor de particuliere klant.

L. uit Godlinze op 09-05-2022

10

Bliksemsnel en netjes

Na wat Googlen kwam ik al snel bij Raamdorpel.nl uit. Duidelijke website en het bestellen is ook intuïtief. De verwachte levertijd is ruimschoots gehaald. Ik deed de aanname dat de verzending door derden werd gedaan, maar neen... Raamdorpel.nl kwam met eigen transport de bestelde dorpel brengen. Leuk extraatje.

Guy Clerx uit Etten-Leur op 23-04-2022

9

Prima product en vriendelijke chauffeur

Leuk bedrijf

Harke uit Hoogezand op 21-04-2022

7

Mooi product en goede levering

Ideaal product, bespaart een boel tijd en gegarandeerde kwaliteit. Nette prijzen en prima levering

Daan uit Winschoten op 21-04-2022

10

Prima

Ik kreeg het produkt snel en het produkt (koudglazuur) is ook niks op aan te merken.

Dorothée Mensink uit Zwolle op 19-04-2022

9

zeer nette levering en keurige chauffeur ( behulpzaam en spraakzaam)

goed product , raamdorpel speelt goed in op de vraag van de klant gezien de handvaardigheid van de mensen op de vloer steeds minder word. deze kant en klaar producten maken het zo dat het toch nog goed te verwerken is en te plaatsen.

Hans Plug uit Uitgeest op 19-04-2022

10

Top

Dese oplossing van Raamdorpels is top.

Rinze Kats uit Surhuizum op 11-04-2022

10

Goed geregeld

Betrouwbaar zaak Goed geregeld en kennis van zaken wat ze verkopen

Kozijn Techniek Barendrecht uit Barendrecht op 11-04-2022

10

Prima geholpen

We waren bezig om bestelformulier intevullen en had nog een paar vragen , en gebeld ,en netjes geholpen om het in te vullen.

Jan Keurhorst uit Yerseke op 05-04-2022

9

prettige bestelervaring, prima product.

website is duidelijk, doet wat ie moet doen. Afhandeling is professioneel. Al eerder had ik hier raamdorpels besteld. deze keer een erkers met schuine verstekken. ook die zijn perfect gelukt. Wonderbaarlijk dat dit zo sterk verlijmd kan worden.

Bart uit Tilburg op 04-04-2022

4

Kleuren kloppen niet met wat op website getoond wordt

Jammer genoeg kloppen de geleverde kleuren helemaal niet met wat ik op de website aan kleuren gezien en besteld had. Blauwgroen was geen blauwgroen maar donkergroen, turqoise was geen turquoise maar donkerblauw. Wel prettig dat je monsters kon bestellen, zodat je geen hele partij van de niet-gewenste kleur kreeg. Vandaar toch nog 2 sterren.

Plons uit Zaanstad op 04-04-2022

10

Meedenkend en oplossingsgericht

Gezien de bijzondere situatie niet het standaard webformulier in kunnen vullen, maar door telefonisch contact gezamenlijk gezocht naar de beste oplossing voor ons beide. Locatie is door onszelf ter plaatse ingemeten en digitaal uitgewerkt, vervolgens uitwerking verzonden naar Raamdorpel.nl en die hebben het vertaald naar een offerte c.q. bestelling. Ook de levering ter plaatsen is super netjes verzorgd.

Den Hoed Aannemers uit Bergambacht op 04-04-2022

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD