Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

9

Goed, alleen in Brabant blijkbaar andere tijdzone.

Alles ging goed en goede levering. Alleen communicatie over levertijd/dag ging beetje mis. Dus onderstaand relaas betreffende levering. En, let wel, dit is positief bedoeld zodat jullie daar mogelijk wat mee kunnen. Gevraagd om ma, do, vr. te leveren. Komt er mail dat er wo. wordt geleverd. Nu kon ik dat regelen met mijn werk dus toch door laten gaan. Men zou om ca. 11:00 komen, chauffeur belt half uur van te voren. Ik andere dag vroeg naar het werk om het, even naar huis rijden, te compenseren in werktijd. Om 7:15 op het werk, koffie gepakt. Gaat 7:25 de telefoon. Chauffeur belt “ben er over 10 min.” Alles wel netjes uitgeladen, uitleg over opslag, verticaal en vlak, en voorzien van piepschuim. Keurig hoor.

J uit Van Buren op 14-09-2020

10

Raam en deurdorpel

De maten en de kleur opgegeven op hun website werd meteen in orde gemaakt. Dacht in eerste instantie dat de maten of kleur iets zouden afwijken. De maten en de kleur waren perfect. Kortom een aanrader...

Rachid uit Denbosch op 14-09-2020

10

Superprijs, supernetjes afgewerkt en geleverd

Voor de eerste keer dat ik online raamdorpel elementen bestel en het was interessant om te doen, de prijs is naar mijn mening veel te laag. Het duurt na bestelling ongeveer 8 weken als het geleverd wordt.

Hein uit Zoetermeer op 14-09-2020

10

Goede service en klantvriendelijk

Zeer goede ervaring super klantgericht bedrijf.

Marc uit Almelo op 14-09-2020

4

Teleurstellend

Ondanks dat zij de beste prijs bieden zal ik mijn bestelling niet bij dit bedrijf plaatsen. Mails worden niet of onvoldoende beantwoord, monsters worden niet verstuurd en beloftes om te versturen worden niet nagekomen

Bert uit Hengelo op 10-09-2020

9

Mooie elementen ; strak werk !

Prefab raamdorpels besteld bij Raamdorpel.nl Netjes thuis afgeleverd. Klein minpuntje is de levertijd , bijvoorbeeld een schade geval handel ik liefst zo snel mogelijk af.

Gerard Kobes uit Bornerbroek op 01-09-2020

10

Zeer snelle levering

Levering was veel eerder dan verwacht. Vriendelijke chauffeur die ook meteen even hielp met de elementen binnen te zetten. De transportbok kon hij dan ook meteen weer meenemen.

Wolter Hof uit LANGELILLE op 31-08-2020

9

Zeer goede service

Zeer goede service. Zowel in aannemen van de order, de verwerking en het in correcte staat van verzenden.

Jan uit van der Meijden op 29-08-2020

8

Goed, solide en betrouwbaar bedrijf.

Goed, solide en betrouwbaar bedrijf. Helaas nog nooit een bezoek van een vertegenwoordiger van het bedrijf mogen zien....

paul Bot uit Heerhugowaard op 29-08-2020

10

Mooie strakke dorpels

Mooie dorpels en netjes snel geleverd.

Marco uit Tjerkgaast op 28-08-2020

10

Goede kwaliteit, too

Top bedrijf, met kwaliteit spullen

Leon uit Zwijndrecht op 28-08-2020

10

Top product. Strak verlijmd met slijtvaste voegen.

Top product. Strak verlijmd met slijtvaste voegen.

Robert Geenen uit Bladel op 20-08-2020

9

belofte wordt waargemaakt door Raamdorpel.nl

beloven wat je doet en afspraak en communicatie helder houden.

dennis uit Santpoort op 27-07-2020

9

zeer goede service en een mooi product

ik heb de raamdorpels besteld en zijn super netjes en makkelijk te monteren .mooi product

leroy uit velsen-zuid op 23-07-2020

10

Hoog service niveau

Al meerdere keren op ons verzoek de rit van de chauffeur aangepast zodat wij de bestelde materialen op tijd binnen hadden en op deze manier konden wij ook onze klanten op tijd van dienst zijn. Bedankt hiervoor.

Sascha Wiering uit Zwaagdijk op 22-07-2020

10

Goed

Goed

Gert uit Peize op 21-07-2020

7

Zeer goed

Goed advies en zeer kundig bedrijf

Angelo uit Tilburg op 20-07-2020

10

Mooi materiaal voor een eerlijke prijs

6 hardstenen raamdorpels besteld Alle netjes geleverd Na levering van schoorsteen plaat ook uit hardsteen Alles gewoon netjes gemaakt voor een eerlijke prijs

Klusbedrijf bennaars uit Best op 20-07-2020

10

Top kwaliteit en fijn geregeld

Kon buiten openingstijden om het product komen ophalen! Scheelde weer de verzendkosten.

Niels uit utrecht op 20-07-2020

10

top

Super

Peter uit Nieuw - Vossemeer op 20-07-2020

6

snelle levering, maar jammer van de beschadiging onder het glazuur

Onder het glazuur zat een soort van kras, welke je zag in een bepaalde hoek. We hebben de klant dus korting moeten geven, omdat we niet konden wachten op een nieuwe

Kirsten uit Krimpen aan den IJssel op 20-07-2020

10

Bestelling volgens afspraak geleverd

Overzichtelijke site, komen leveringsafspraken goed na. Levering uiteindelijk op ander adres wegens beperkte toegankelijkheid gebruikte vrachtwagen.

Helmuth uit Oosterwijk op 20-07-2020

10

goed

goeg

Theunissen Theunissen uit Molenhoek op 20-07-2020

10

geweldig bedrijf en gewldige producten

je kan gemakkelijk via de website de raamdorpels bestellen. snelle levering zonder beschadigen. Mooie materialen en goede kwaliteiten. ik heb alleen maar tevreden opdrachtgevers.

michael hengeveld uit mijdrecht op 20-07-2020

10

Top bedrijf

Ik kon ook de eigenaar ontmoeten en ik heb mij overtuigd dat het een top bedrijf is met top service!!!

Sebastian uit IJmuiden op 18-07-2020

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD