Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

6

Mooi product maar op laatste dag termijn geleverd

Mooi product: had als particulier paar raamdorpels besteld. Deze werden pas na een telefoontje van mij als herinnering op laatste dag termijn geleverd.

Paul uit Breda op 05-12-2020

10

Top bedrijf , alles heeft opvolging en loopt netjes volgens plan.

Simpel te bestellen , duidelijke details-maatvoering. Snelle online offerte's , zo gepiept. En er word kwaliteit geleverd. Groeten de mannen van Oude Moleman bv

Martijn Borgerink uit Rossum op 04-12-2020

10

super komen de afspraken goed na

Fijne website om offertes en opdrachten te maken wordt op tijd geleverd en zonder gebreken, ik kan het iedereen aanraden

Roelof Zomer uit Borne op 03-12-2020

10

goed geregeld

Ik had raamdorpels besteld en binnen een week thuis geleverd, factuur kwam pas na levering. Super geregeld allemaal.

Paul uit Nijkerk op 03-12-2020

10

Top bedrijf!!!

Bart van Raamdorpel.nl heeft netjes en snel voor meerdere renovatie projecten aan ons geleverd. Komt afspraken na , en denkt goed met ons mee. Echt een aanrader voor elk project. Leon van der Horst Gevelexpert.

Leon uit Nijmegen op 03-12-2020

10

Ik ben zeer tevreden over het resultaat

Het product ziet er prachtig uit

Frank Kruizenga uit Wezep op 03-12-2020

10

uitstekend

netje op tijd geleverd producten zien er god uit

Maarten uit Cuperus op 29-11-2020

10

Top producten

Zeer mooie producten voor een goede prijs

Patrick uit Spijkenisse op 26-10-2020

9

top

ziet er goed uit

BSS uit Hoofddorp op 16-10-2020

10

Prima

Goede site.snel offerte en een handige offerte tool

Maarten cuperus uit Dinther op 15-10-2020

9

Top service

Snelle afhandeling ,goede service

Klaas ten Napel uit Tollebeek op 14-10-2020

9

Duidelijke website en een nette levering.

Ik ben uitermate tevreden, een goede service en een mooi product.

Gerard uit Nieuwegein op 14-10-2020

10

Super service en dito cofigurator voor een exacte kosten berekening

Super service en dito cofigurator voor een exacte kosten berekening, product is mooi en snel geleverd en conform afspraak. Fijn ook de filmpjes met uitleg op de site en de support als achterwacht.

Roel uit Woerden op 14-10-2020

9

Goed, alleen in Brabant blijkbaar andere tijdzone.

Alles ging goed en goede levering. Alleen communicatie over levertijd/dag ging beetje mis. Dus onderstaand relaas betreffende levering. En, let wel, dit is positief bedoeld zodat jullie daar mogelijk wat mee kunnen. Gevraagd om ma, do, vr. te leveren. Komt er mail dat er wo. wordt geleverd. Nu kon ik dat regelen met mijn werk dus toch door laten gaan. Men zou om ca. 11:00 komen, chauffeur belt half uur van te voren. Ik andere dag vroeg naar het werk om het, even naar huis rijden, te compenseren in werktijd. Om 7:15 op het werk, koffie gepakt. Gaat 7:25 de telefoon. Chauffeur belt “ben er over 10 min.” Alles wel netjes uitgeladen, uitleg over opslag, verticaal en vlak, en voorzien van piepschuim. Keurig hoor.

J uit Van Buren op 14-09-2020

10

Raam en deurdorpel

De maten en de kleur opgegeven op hun website werd meteen in orde gemaakt. Dacht in eerste instantie dat de maten of kleur iets zouden afwijken. De maten en de kleur waren perfect. Kortom een aanrader...

Rachid uit Denbosch op 14-09-2020

10

Superprijs, supernetjes afgewerkt en geleverd

Voor de eerste keer dat ik online raamdorpel elementen bestel en het was interessant om te doen, de prijs is naar mijn mening veel te laag. Het duurt na bestelling ongeveer 8 weken als het geleverd wordt.

Hein uit Zoetermeer op 14-09-2020

10

Goede service en klantvriendelijk

Zeer goede ervaring super klantgericht bedrijf.

Marc uit Almelo op 14-09-2020

4

Teleurstellend

Ondanks dat zij de beste prijs bieden zal ik mijn bestelling niet bij dit bedrijf plaatsen. Mails worden niet of onvoldoende beantwoord, monsters worden niet verstuurd en beloftes om te versturen worden niet nagekomen

Bert uit Hengelo op 10-09-2020

9

Mooie elementen ; strak werk !

Prefab raamdorpels besteld bij Raamdorpel.nl Netjes thuis afgeleverd. Klein minpuntje is de levertijd , bijvoorbeeld een schade geval handel ik liefst zo snel mogelijk af.

Gerard Kobes uit Bornerbroek op 01-09-2020

10

Zeer snelle levering

Levering was veel eerder dan verwacht. Vriendelijke chauffeur die ook meteen even hielp met de elementen binnen te zetten. De transportbok kon hij dan ook meteen weer meenemen.

Wolter Hof uit LANGELILLE op 31-08-2020

9

Zeer goede service

Zeer goede service. Zowel in aannemen van de order, de verwerking en het in correcte staat van verzenden.

Jan uit van der Meijden op 29-08-2020

8

Goed, solide en betrouwbaar bedrijf.

Goed, solide en betrouwbaar bedrijf. Helaas nog nooit een bezoek van een vertegenwoordiger van het bedrijf mogen zien....

paul Bot uit Heerhugowaard op 29-08-2020

10

Mooie strakke dorpels

Mooie dorpels en netjes snel geleverd.

Marco uit Tjerkgaast op 28-08-2020

10

Goede kwaliteit, too

Top bedrijf, met kwaliteit spullen

Leon uit Zwijndrecht op 28-08-2020

10

Top product. Strak verlijmd met slijtvaste voegen.

Top product. Strak verlijmd met slijtvaste voegen.

Robert Geenen uit Bladel op 20-08-2020

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD