Reviews

Hieronder een aantal reviews van onze klanten.
Kijk voor een compleet overzicht op klantenvertellen.nl
 

10

Mooie producten, goeie communicatie

Wij bestellen bedrijfsmatig hier met regelmaat raamdorpelstenen dan wel hardstenen dorpels. Er wordt altijd goed gecommuniceerd en alles wordt keurig netjes afgeleverd. Mochten er mankementen zijn wordt ook alles goed opgelost. Kortom onze vaste leverancier.

Kerbof Kunststof Kozijnen uit Delfzijl op 20-02-2024

10

Solide bedrijf waar afspraak nog afspraak is!

Raamdorpel.nl heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bestellen via de website is super eenvoudig en de levertijden zijn kort. Ook voor technische vragen of een noodzakelijke spoedbestelling worden we altijd keurig te woord gestaan en geholpen. Ze hebben veel kennis in huis en denken echt met je mee. Ook het assortiment is ruim en biedt altijd een passende dorpel.

Albert uit Sprang-Capelle op 13-02-2024

9

Zeer tevreden!

Wij hebben al meerdere keren een bestelling geplaatst bij Raamdorpel.nl. Tot nu toe elke keer netjes geproduceerd en geleverd. Communicatie via de mail/sms gaat ook netjes!

Roy uit Twello op 13-02-2024

9

Altijd keurig op tijd

Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is netjes en keurig op tijd. Raamdorpels zien er goed uit en zijn makkelijk te plaatsen. Absoluut geen klachten

Henk uit Oudewater op 07-02-2024

9

Prima geregeld

Gelijk de juiste prijs, ook makkelijk voor calculaties. Makkelijk daarna bestellen. Duidelijke levertijden. Levering aan "huis" Grootste voordeel besparing op loonkosten bij montage.

Hendrik-Jan Koeleman uit Zevenhoven op 07-02-2024

9

Mijn ervaring met Raamdorpel.nl is zeer goed.

Ik vindt het ideaal dat je een account hebt waarmee ik zelf de offerte kan samenstellen en als deze is ingevoerd heb je binnen een paar tellen de offerte in de mailbox. Als ik over ga op bestellen dan pak ik de offerte op en check ik of pas de maatvoering aan naar definitief vervolgens per direct een gecorrigeerde offerte die ik dan per omgaande kan doorboeken als opdracht. Bij opdrachtbevestiging heb je gelijk een leverdatum en tussentijds kan je bestelling volgen.

Chris Hinderks uit Rotterdam op 06-02-2024

8

goed bedrijf

de leveren tijden zijn wat lang

David Brouwer uit Benschop op 06-02-2024

10

Levering keurig op tijd, prima dorpel-elementen

Raamdorpel.nl heeft een uitstekend offerte/bestel systeem. Dat werkt snel en gemakkelijk, ook voor particulieren. De prijzen zijn bovendien scherp!

Ben uit Zoetermeer op 22-01-2024

8

prima geregeld

product ziet er keurig uit en levering volgens afspraak en te volgen op de website

Jan Johannes Kor uit Meeden op 22-01-2024

8

Duidelijk website

De website is gebruiksvriendelijk. Er wordt goed uitgelegd welke gegevens je moet invullen. Enige puntje ter verbetering is het helder maken dat je moet inloggen als je vanuit de mail met offerte klikt op bestellen. Er komt dat geen pop-up dat je moet aanmelden. Was een beetje verwarrend.

T uit Buinerveen op 22-01-2024

10

toppartij

fijne partij voor raamdorpels, gemakkelijk prijzen achterhalen en goede / snelle levering

Daan uit Winschoten op 22-01-2024

10

Geweldig

Een hele fijne leverancier. leveringen komen altijd op tijd en juist aan. Mocht er iets fout gaan, wordt er altijd meegedacht naar een passende oplossing.

Peter uit Bleiswijk op 12-01-2024

10

Betrouwbaar en zeer fijn bedrijf!

Op alle vlakken betrouwbaar. Offerte is snel ingevuld en je hebt gelijk een prijs. Overzichtelijke website, maar ook telefonisch zijn ze makkelijk te bereiken en geven met zeer veel kennis antwoord op vragen. Wij doen graag zaken met ze.

Arjo uit Waddinxveen op 11-01-2024

7

Goed

Wordt altijd goed advies gegeven

Ekrem uit Wijchen op 11-01-2024

10

Zeer vriendelijk

Snel besteld, denk met je mee. Kwaliteit product

M Darici uit Den Haag op 10-01-2024

9

Overzichtelijk bestellen.

Bestellen via de website gaat super soepel. Goede communicatie goede levering.

David uit Maarssen op 10-01-2024

10

Prima , afspraken worden nagekomen en kwaliteits produkten

Meerdere jaren dealer van Raamdorpel.nl Afspraken worden nagekomen, transport prima en produkten ook.

Allard Bendt uit Hoogezand op 10-01-2024

10

Altijd een mooi Product

Ik bestel al wat jaartjes Raamdorpels. Ze komen het netjes brengen, goed contact met bezorgen. En mocht er iets zijn dan pakken ze het heel goed op !

Jack Trudo Koning uit Beets op 22-12-2023

8

Levering van de monsters was snel en mooi verpakt.

Makkelijk te bestellen via website, en zeer nette en snelle levering.

Arend uit Rheden op 18-12-2023

8

GOED

ALS JE DE TIJD HEB GAAT HET GOED.

LEANDER uit PAPENDRECHT op 12-12-2023

10

Prima bedrijf

Prima kwaliteit en goede service.

Yperen Johan uit Driebergen-Rijsenburg op 11-12-2023

8

Prima producten

Prima leveringen.

Robin uit Wijchen op 08-12-2023

8

fijn bedrijf

mooi product, snelle levering en gebruiksvriendelijke site , relatief hoge leveringskosten , vooral bij kleine orders.

Claus van de waerdt uit Austerlitz op 01-12-2023

10

Kwaliteitswerk, goede communicatie, snel werk, top.

Prettige communicatie, altijd alles op tijd en tegen een goede prijs. Kwaliteitsprodukten !

Andrius Novikevicius uit Spijkenisse op 29-11-2023

10

Super product

Prachtige raamdorpels besteld En volgens opgave precies geleverd.

Rene uit Heerenveen op 29-11-2023

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD