Raamdorpels


Op zoek naar prefab natuursteen raamdorpels op maat? Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen raamdorpels. U stelt uw product op maat zelf samen en maakt gemakkelijk een offerte in onze configurator. Of bestel direct uw prefab natuursteen raamdorpel. En heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Klik op onderstaande knop om de product configurator te starten.

 PRODUCT CONFIGURATOR STARTEN
 


Tokwaliteit prefab natuursteen dorpel


Met tientallen jaren ervaring is de productie en montage van uw prefab natuursteen dorpel bij ons in de beste handen. Zo produceren wij dorpels tot drie meter uit één stuk en kunt u kiezen uit verschillende soorten natuursteen en hardsteen dorpels. We leveren bijvoorbeeld Chinees hardsteen dorpels. Deze natuursteen dorpel is kwalitatief uitstekend en prijstechnisch interessanter dan de Belgische variant. De kleur, blue stone ofwel asian blue ofwel aziatisch blauwsteen is prachtig van kleur en tijdloos.


Voordelen natuursteen dorpel


Een natuursteen product past in elk interieur en is tijdloos. Bestelt u op raamdorpel.nl, dan profiteert u van meer voordelen:
- Ruimste keuze van Nederland
- Online offerte aanvragen met snelle reactie
- Levering binnen vier weken
- Eenvoudig zelf te monteren met montage-instructie
- Montage door Raamdorpelelementen BV mogelijk


Andere toepassingen natuursteen


Wist u dat u bij Raamdorpelelementen ook andere op maat gemaakte natuurstenen producten kunt bestellen? Zoals muurafdekkers in hetzelfde prachtige materiaal als uw raamdorpels of vensterbanken. Hierdoor geeft u het uiterlijk van uw pand een hele rustige uitstraling, tot in detail. Voor de uitstraling die het beste bij uw pand past, kan de diepte van de prefab natuurstenen gekozen worden. De diepte van de natuurstenen raamdorpel maakt zeker verschil. Dit wordt bepaald door de zogeheten Negmaat, de afstand van het kozijn tot de voorkant van de gevel. Welke maat voor u geschikt is, kunt u eenvoudig bepalen door de Neggemaattabel te gebruiken.


Natuursteen dorpels verkrijgbaar in vele modellen en kleuren


Kies op basis van uw eigen smaak of inzicht uw prefab natuurstenen raamdorpel Ieder gebouw verdient een eigen uitstraling en ieder mens heeft een eigen smaak. Natuurlijk passen wij onze productie aan op uw wensen, maar ook de keuze uit prefab natuurstenen dorpels is groot. 
Neem een kijkje in onze webshop, vraag eenvoudig online een offerte aan of neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via het contactformulier. Wij doen niets liever dan u helpen met het maken van de juiste keuze.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD