RaamdorpelClip

De RaamdorpelClip is een handig hulpmiddel bij het leggen van uw raamdorpels. Met de RaamdorpelClip wordt het nog makkelijker om uw raamdorpelelementen te plaatsen én het voorkomt houtrot- en lakschade aan uw houten kozijnen.

Verhoog de levensduur van uw houten kozijnen!
In veel gevallen wordt de raamdorpel nog steeds tegen de onderdorpel van een houten kozijn gemetseld. Hierdoor ontstaat er vochtophoping tussen de raamdorpel en het kozijn. Het vocht kan optrekken in het hout, op een plaats waar de schilder nooit meer bij kan.

Op basis van de schades die bij de Stichting Garantiefonds Timmerwerken worden gemeld, kunnen we ervan uitgaan dat dit probleem minimaal 8 miljoen euro per jaar aan schades oplevert!

Color-Line muurafdekker

De oplossing? RaamdorpelClip!
Met twee simpele kunststof clipjes is veel houtrotschade te voorkomen. De RaamdorpelClip zorgt ervoor dat de metselaar de raamdorpels niet meer vóór in de sponning kan trekken, maar gedwongen wordt om een vrije ruimte te houden voor de ventilatie van het kozijn.
Door de RaamdorpelClip ligt de raamdorpel 5 mm vrij van het kozijn. Hierdoor wordt de ventilatie van de onderdorpel gegarandeerd.

Bestelformulier

Type RaamdorpelClip*
Aantal RaamdorpelClips*
Bedrijfsnaam*
Adres of postbus*
Postcode & plaats*
BTW-nummer
Contactpersoon*
Telefoon*
E-mail*
 

We wijzen je op ons privacybeleid.

Montage RaamdorpelClip
Klik 2 RaamdorpelClips aan de raamdorpelelement, 7 centimeter vanaf de zijkanten, maximaal 1 meter uit elkaar. Bij bredere kozijnen plaatst u meerdere RaamdorpelClip onder het kozijn.

KOMO-certificering
Voor kozijnfabrikanten met KOMO-keur is het van belang dat zij de voorschriften volgen. Eén van deze voorschriften (katern 11) is het treffen van een voorziening waardoor er geen capillaire werking meer mogelijk is.
De raamdorpelclip is de ideale oplossing!

 

Aantal Stukprijs Totaal
100 normaal 12,2 ct € 12,20 + eenmalig verzendkosten a €6,50
100 hoge klik 12,2 ct € 14,55 + eenmalig verzendkosten a €6,50
100 forte model 8 ct € 16,90 + eenmalig verzendkosten a €6,50

Prijzen excl. BTW, excl. verzendkosten.
Minimale afnamehoeveelheid 100 stuks.