Online offerte op maat
Snelle montage
Verschillende modellen en kleuren

Lekdorpels

Lekdorpels zijn onmisbaar wanneer u vochtschade aan uw woning wilt voorkomen. De slijtvaste lekdorpels van Raamdorpels.nl worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor wij de kwaliteit te allen tijde kunnen garanderen. Onze specialisten hebben ruim tien jaar ervaring op het gebied van productie, levering en montage van lekdorpels, muurafdekkers en spekbanden. Met passie voor het vak beantwoorden we dan ook graag al uw vragen over onze producten en dienstverlening. Verder profiteert u van:

 • Eenvoudig online aanvragen van vrijblijvende offertes
 • Transparante offertes direct in uw e-mail inbox
 • Hoogwaardige producten uit eigen fabriek
 • Voor elke kozijnmaat leverbaar
 • Lekdorpels tot drie meter uit een stuk
 • Montage door ons mogelijk
 • Snelle levering uit eigen voorraad

Bel nu 0497 - 36 07 91 Vraag een offerte aan

Wat is een lekdorpel?

Een lekdorpel, ook wel waterslag genoemd, is een bouwelement dat onder het raamkozijn wordt bevestigd. De lekdorpel voorkomt daarmee dat vuil en regenwater langs de gevel van de woning de muur inloopt. Ook zorgt een lekdorpel ervoor dat vocht niet binnendringt in de muur, zodat er geen vocht- of houtrotschade aan het kozijn of de spouw ontstaat. Bekijk onze collectie lekdorpels.

Aanbod met filters

Prefab lekdorpels

De prefab lekdorpels van Raamdorpel.nl worden als één geheel geleverd, waardoor ze eenvoudig onder het kozijn te monteren zijn. Dit is veel efficiënter dan het per stuk inmetselen van de losse lekdorpels. Wij produceren de lekdorpel in onze eigen fabriek en leveren deze in de meest schitterende kleuren, zoals Hollands rood, Sahara geel en blauw gesmoord. Deze dorpels kunnen zowel geglazuurd als ongeglazuurd worden geleverd. Daarnaast is elke lekdorpel leverbaar met opstaande zijkanten, zodat het water zorgvuldig wordt afgevoerd. Wij leveren aan particulieren, maar ook aan bedrijven, waaronder architecten, woningbouwcorporaties, aannemers en klusbedrijven. De voordelen van onze prefab lekdorpels:

 • Voorzien van slijtvaste voegen
 • Strak en netjes resultaat
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • De lekdorpels zijn weersbestendig

Onze lekdorpels staan voor gemak

Onze lekdorpels worden exact op maat geleverd en zijn eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk kunt u de montage ook aan ons uitbesteden. Daarnaast wordt uw bestelling in handige bakken en rekken op uw bouwplaats bezorgd, die we vanzelfsprekend ook weer bij u ophalen. Bovendien is de lekdorpel beschikbaar in elke lengte, kunt u deze strak en vlak monteren en is de dorpel voorzien van slijtvaste voegen. Ook monteren bij slecht weer is geen probleem.

Bestellen via Raamdorpels.nl

Via onze website bestelt u heel eenvoudig online uw lekdorpels. Allereerst vraagt u online een vrijblijvende offerte aan, zodat u direct duidelijkheid heeft over de kosten van uw bestelling. Zodra u de bestelling heeft geplaatst, kunt u de status van de bestelling volgen in ons online offertesysteem. Omdat wij de lekdorpels zelf produceren, kunnen wij deze al binnen vier weken leveren. De lekdorpels zijn dan volledig voor u op maat gemaakt.

Contact

Heeft u interesse in onze lekdorpels of andere producten? Heeft u vragen over de toepassing over montage van onze dorpels? Of bent u gewoon benieuwd naar ons assortiment? Onze specialisten staan u graag te woord. Bel naar 0497 360 791 of vul onderstaand contactformulier in.

Vraag een offerte aan

Neem nu contact op


Velden met * zijn verplicht

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD