Prefab raamdorpels combineren met het raamkozijn

Prefab raamdorpels beschermen de spouw en het kozijn tegen schadelijke effecten. Uw huis kan dan ook niet zonder. In een eerder blog benadrukten we al het belang van een goede montage van raamdorpelelementen, maar u wilt natuurlijk ook dat de raamdorpels een mooie aanvulling aan uw ramen en kozijnen zijn. Raamdorpelelementen BV denkt met u mee en geeft een aantal tips.

De kleur van het raamkozijn

Prefab raamdorpels combineren met het raamkozijn

Prefab raamdorpels zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. Voorbeelden zijn geglazuurde en ongeglazuurde stenen en rode, blauwgroene of antracieten stenen. Welke soort of kleur raamdorpels u ook kiest, wit is de kleur perfecte basiskleur voor ramen en kozijnen. Raamdorpels onder witte ramen en kozijnen zorgen ervoor dat het samen een mooi geheel vormt. De witte kleur zorgt ervoor dat alles mooi in elkaar overloopt. Bovendien is wit een frisse kleur die past bij elk huis en in elk interieur. Het is makkelijk te combineren met andere kleuren die terug komen in de stijl van het huis.

De raamdecoratie kiezen

 Prefab raamdorpels combineren met het raamkozijn

Als u een kleur heeft gekozen voor uw raamkozijn die u mooi vindt en welke past bij de raamdorpels, oftewel waterslagen , kunt u gaan nadenken over een bijpassende raamdecoratie. Een raamdecoratie kan het geheel net die finishing touch geven die u niet zou verwachten. Misschien beschikt u al over mooie gordijnen die passen bij een wit kozijn met raamdorpels, maar er zijn tegenwoordig ook tal van andere opties welke u niet moet vergeten. Zo zijn er bijvoorbeeld jaloezieën of rolgordijnen die ook elk hun voordelen hebben. Jaloezieën zijn ideaal om de lichtinval in uw huis mee te regelen. Daarnaast geven ze een stijlvolle uitstraling die goed past bij raamdorpels onder het raam van zowel een huis met een moderne stijl als een huis met een landelijke stijl. Rolgordijnen zijn eveneens perfect om het lichtinval in huis mee te regelen. Ze creëren veel privacy en passen goed bij de raamdorpels onder een slaapkamerraam.

De lichtinval regelen

 Prefab raamdorpels combineren met het raamkozijn

Een natuurlijke lichtinval in huis creëert een transparante sfeer en draagt bij aan een positief leefritme. Het kan bevorderlijk werken omdat veel mensen energie krijgen van natuurlijk licht. Met een raamdecoratie die past bij het raamkozijn en de raamdorpels creëert u niet alleen eenheid in de uitstraling van uw huis, maar u regelt ook eenvoudig de lichtinval. Bovendien draagt een raamdecoratie bij aan de isolerende werking van het raam en het huis.

Een prefab raamdorpel expert

De specialisten van Raamdorpelelementen BV hebben jarenlange ervaring op gebied van prefab raamdorpels. Wij denken graag met u mee en kunnen u adviseren op het gebied van oplossingen voor uw raamdorpels, waterslagen en muurafdekkers. Lees hier meer over de voordelen van prefab raamdorpels van 
Raamdorpelelementen BV. Contact opnemen met één van onze 
raamdorpel experts kan via het contactformulier 
of via telefoonnummer 0497 – 360791.

Bericht van 23 oktober 2015 van Bart

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD