U ziet op dit moment de particulieren prijzen in de webshop. Log in om uw eigen prijsstelling te zien.

Monsters raamdorpels


Op deze pagina vind u onze monster stenen.

Natuursteen raamdorpel monsters


Natuursteen komt in veel verschillende kleuren, hardheden en uiterlijke kenmerken. Om het kiezen voor de juiste natuursteen raamdorpel voor u te vergemakkelijken, hebben we van de meeste natuurstenen elementen, monsters beschikbaar. Zo kunt u eerst de kleur en uitstraling vergelijken met en passen bij uw andere materialen. Gaat u voor Chinees Natuursteen, Zimbabwe of Belgisch arduin?
De monsters van elke soort natuursteen raamdorpel hebben een afmeting van 20 cm en geven u een tastbaar element dat u kunt zien en voelen. Het geeft u de mogelijkheid om een indruk te krijgen van het materiaal en het helpt bij het bepalen van de kleur die uw raamdorpel nodig heeft om uw pand een nog mooiere uitstraling te geven. Houd uw monsters onder het raam, waar de dorpel uiteindelijk geplaatst gaat worden, en zie met eigen ogen wat het doet met het uiterlijk van uw pand.
 

Van natuursteen raamdorpel monster naar standaard lengtes

Zodra u uw monsters heeft gezien en getest en uw keuze heeft gemaakt, bestelt u eenvoudig kant en klare raamdorpelelementen. In onze webshop kiest u het materiaal met bijbehorende standaardlengtes. We hebben de meest gangbare varianten geselecteerd, zodat u alleen maar hoeft te meten, te bestellen en, met behulp van onze montage instructie, te monteren. Alles voor uw gemak met gegarandeerd snelle levertijden. Hoe meer u standaardlengtes gebruikt, hoe minder snijwerk u heeft en des te minder er fout kan gaan.
 

Natuurstenen raamdorpels in monsters en maatwerk

Natuurlijk kunt u bij ons naast de standaardlengtes ook kiezen voor maatwerk. Start deze wizard en u kunt uw maten van de natuursteen raamdorpel ingeven. Deze tool rekent dan exact voor u uit wat de benodigde hoeveelheid is met bijbehorende investering. Hoe gedetailleerder u de specificaties ingeeft, hoe beter wij uw maatwerk kunnen berekenen.
 

Natuurstenen raamdorpels, spekbanden en vensterbanken

Wanneer u het uiterlijk van uw pand wilt verfraaien door het toepassen van spekbanden en vensterbanken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U combineert eenvoudig de natuursteen raamdorpel en andere natuurstenen producten met elkaar, zodat de details van uw pand mooi aansluiten bij elkaar.
Neem altijd contact met ons op voor speciale aanvragen, we denken graag met u mee.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD