U ziet op dit moment de particulieren prijzen in de webshop. Log in om uw eigen prijsstelling te zien.

Lithofin MN Vlekstop 1000ml

Lithofin MN Vlekstop 1000ml

 

Lithofin MN Vlekstop is een speciaal product, geschikt voor marmer, natuursteen en beton. Vlekstop bevat hoogwaardige water- en olie afstotende impregneerstoffen op siloxaanbasis, opgelost in oplosmiddelen. Lithofin MN Vlekstop is vloeibaar, kleurloos en direct klaar voor gebruik.

HOE WERKT LITHOFIN MN VLEKSTOP

Wanneer je Lithofin aanbrengt op het oppervlak dringt het diep door en vormt een flinterdunne, onzichtbare laag. Deze laag zorgt ervoor dat oliën en vetten niet worden ingezogen, maar juist op het oppervlak blijven liggen. Hierdoor kun je olie en vet afnemen, zonder dat het vlekken achterlaat.

De exacte werking van MN Vlekstop is afhankelijk van de ondergrond en de geabsorbeerde hoeveelheid. Het karakteristieke uiterlijk van natuursteen wordt niet veranderd. Enkel de wateropname wordt sterk verminderd. De bestanddelen van Vlekstop zijn UV-bestendig en vergelen niet.

BINNEN WELKE TIJD MOET JE OLIE EN VET VERWIJDEREN

Afhankelijk van het type steen heb je een aantal uren om olie en vet zonder vlekken te kunnen verwijderen:

  • Carbonaatsteen (marmer, limestone e.d.): 12 tot 36 uur
  • Silicaat (graniet, gneis e.d.): tot 48 uur

Let op: bij enkele steensoorten kan de kleur iets dieper worden. Dit met name bij royaal aanbrengen van het product en op donkere stenen.

Toepassing: voor een gebruiksvriendelijke, onzichtbare vlekafstotende behandeling van bijna alle soorten natuursteen met een gepolijst, geslepen tot ruw oppervlak, en voor betonsteen en composiet (kunststeen). Bijzonder geschikt voor wanden en vloeren in keuken, badkamer en andere vlekgevoelige oppervlakken, zoals tafelbladen, vensterbanken en aanrechtbladen. Opmerking: De steen blijft gevoelig voor zuren.

35.16
35,16 per stuk
Aantal:

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD