Ruim 16 jaar ervaring

Met ruim 16 jaar ervaring is Raamdorpelelementen BV een betrouwbare partner voor het plaatsen van verlijmde raamdorpelstenen. Wij maken de elementen in onze fabriek in Bladel. Ook het transport nemen wij voor eigen rekening. Zo kunnen wij garanderen dat de elementen veilig bij u aankomen. Hoewel de raamdorpels eenvoudig zelf te monteren zijn, kunt u de montage ook aan ons toevertrouwen.

Prefab raamdorpels

Raamdorpelelementen B.V. heeft jarenlange ervaring met de montage van prefab raamdorpels uit één stuk. Wij produceren ...
Lees meer

Muurafdekkers

Raamdorpelelementen B.V. heeft jarenlange ervaring met de montage van prefab raamdorpels uit één stuk. Wij produceren ...
Lees meer

Ventiklik

Raamdorpelelementen B.V. heeft jarenlange ervaring met de montage van prefab raamdorpels uit één stuk. Wij produceren ...
Lees meer

Eenvoudig monteren

U hoeft geen metselaar te zijn om de raamdorpelelementen te kunnen monteren.

Volledig ingewassen

Ook de klik, de opstaande kant van de raamdorpelsteen, wordt tot boven toe gevuld met lijm.

Slijtvaste voegen

Doordat het voegwerk uit dezelfde lijm bestaat als waarmee de element verlijmd zijn.

Geen breuk

Leveringen op een bok geeft minder breuk dus snellere verwerking en een lagere faal kosten.

Direct online uw offerte berekenen

Met deze online-offerte-systeem kunt u in een mum van tijd een offerte voor raamdorpelelementen samenstellen.

Raamdorpelelementen B.V. wie zijn wij?

Raamdorpelelementen B.V. uit Bladel verlijmt sinds 2002 losse raamdorpelstenen tot elementen. Raamdorpelelementen vormen een mooi voorbeeld van efficiency in de bouw die ook nog eens een hogere kwaliteit en duurzaamheid oplevert. Efficiënt, omdat niet langer steentje voor steentje met de hand hoeft te worden ingelegd in de specie, maar een volledige lengte op maat in één keer kan worden gelegd. Strakker en vlakker dan veelal met handwerk mogelijk is. "Er zijn nog wel metselaars die heel secuur een rechte raamdorpel kunnen maken, maar dan zijn ze langer bezig en dan wordt het te duur", constateert directeur-eigenaar Bart Tenbült.

Lees meer

Nieuws

Lees meer

Hoe werkt het?

Lees meer

Wat zeggen klanten over ons?

Raamdorpelelementen B.V. uit Bladel verlijmt sinds 2002 losse raamdorpelstenen tot elementen. Raamdorpelelementen vormen een mooi voorbeeld van efficiency in de bouw die ook nog eens een hogere kwaliteit en duurzaamheid oplevert. Efficiënt, omdat niet langer steentje voor steentje met de hand hoeft te worden ingelegd in de specie, maar een volledige lengte op maat in één keer kan worden gelegd. Strakker en vlakker dan veelal met handwerk mogelijk is.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD