Muurafdekkers


Raamdorpelelementen B.V. is gespecialiseerd in het produceren en leveren van prefab keramische muurafdekkers op maat. U kunt deze kant en klare muurafdekkers eenvoudig online bestellen via onze productconfigurator:


 PRODUCT CONFIGURATOR STARTENPrefab muurafdekker keramisch

Keramische muurafdekkers zijn ontworpen om metselwerk af te sluiten, bijvoorbeeld om de opening van een dubbele steensmuur aan de bovenkant dicht te maken. Keramiek is een hardsteen die is afgewerkt speciaal voor buitengebruik met een mooie glanzende, onderhoudsvriendelijke laag. Hierdoor hebben weersomstandigheden geen invloed op het materiaal. Ook is uw metselwerk beschermd tegen invloeden van buitenaf en heeft het een mooie uitstraling door de strakke afwerking.
 

Keramisch en prefab in keramisch

Omdat we bij Raamdorpelelementen gespecialiseerd zijn in het produceren en leveren van prefab keramische muurafdekkers, bent u bij ons aan het juiste adres om uw metselwerk te trakteren op de juiste afwerking. Wij nemen de voorbereiding van de muurafdekker voor onze rekening, zodat dat u deze direct kunt plaatsen. Vul onze product-configurator in en wij gaan direct aan de slag.

De keramische muurafdekkers worden kant en klaar geleverd binnen vier weken en zijn eenvoudig zelf te monteren. We leveren namelijk een uitgebreide montage instructie mee die u ook op de website kunt lezen. Door de productie en het transport in eigen beheer te doen, zien we altijd toe op de kwaliteit van de muurafdekkers. We verpakken de materialen zorgvuldig in bakken en rekken die we later weer bij u komen ophalen.
 

Vele varianten van de prefab keramische muurafdekker

Ons assortiment telt veel verschillende kleuren, maten en modellen keramische muurafdekkers. Neem een kijkje in de webshop en vindt het model dat bij uw project past. Vraag daarna gerust een offerte aan of neem contact met ons op. Kijk ook eens naar onze vensterbanken, spekbanden en waterslagen en combineer deze met uw muurafdekker.
 

Keramische muurafdekker met gekleurde voeg

Omdat de prefab keramische muurafdekker in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, hebben we daar een voeg op kleur aan toe gevoegd. Een prachtig detail voor een prefecte afwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we adviseren u maar al te graag.

Raamdorpel.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD