offerte1
offerte2
offerte3
offerte4
offerte5

Welkom op raamdorpel.nl

Op deze website kunt u in een mum van tijd een offerte voor raamdorpelelementen (waterslagen) samenstellen. Deze vrijblijvende offerte wordt u vervolgens ter bevestiging via e-mail toegezonden. Door het uitprinten en doorfaxen van deze e-mail kunt u van een offerte een opdracht maken. Alvorens u een offerte kunt samenstellen vragen wij van u enkele gegevens.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe gebruiker?

Bent u voor de eerste keer hier? Klik op de onderstaande knop om uzelf te registreren. U krijgt dan uw eigen persoonlijke login om offertes samen te stellen.

Verstekken berekenen

Heeft u moeite met het berekenen van de juiste verstek maat. Dan kunt u hieronder een reken/voorbeeld downloaden.

Raamdorpel.nl Viert feest!!

In 2005 hebben wij ons online-offerte-systeem gelanceerd. Dit systeem heeft vandaag de 100.000 offertes bereikt. Zonder de grote interesse van onze klanten in onze raamdorpelelementen was dit natuurlijk nooit gelukt, daarom trakteren wij. Alle orders met offertenummers tussen 100.000 en 101.000 worden FRANCO* geleverd.

*Voorwaarden: - Per bedrijf kunt u eenmalig gebruik maken van deze actie - Alleen van toepassing voor bouw-,aannemergs-, klus-, voeg-, kozijn-, zzp'ers en montagebedrijven in de bouwsector - Niet geldig voor bouwmaterialenhandelaren, particulieren en bestellingen die afgehaald worden in Bladel